Χριστίνα Πάζιου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Όταν βγήκε από το νοσοκομείο, δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα. Φοβόμασταν μην πέσει”

Στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε η Χριστίνα Πάζιου, γυμνάστρια της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που έχει αναλάβει την μέρος της αποκατάσταση της.

«Η Ιωάννα ξεκίνησε για τον στόχο που έχει η γυμναστική και όχι για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα, το ωραίο σώμα έρχεται. Με την Ιωάννα δεν ήμασταν φίλες, γνωριζόμασταν γιατί έχουμε τον ίδιο δικηγόρο. Μπορεί στην Ιωάννα να έχω δώσει πράγματα, αλλά και εκείνη με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να δω τη ζωή διαφορετικά, τη γυμναστική διαφορετικά, να δω και το επάγγελμα μου διαφορετικά.

Η Ιωάννα είναι κορμάρα. Η Ιωάννα όταν βγήκε από το νοσοκομείο, δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα. Μετά από τόσες επεμβάσεις, μετά από τόσο καιρό στο νοσοκομείο, δεν υπήρχε καν δύναμη, άρα ξεκινήσαμε με το ότι έπρεπε να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Κάναμε ασκήσεις και φοβόμασταν μην πέσει και χτυπήσει, ειδικά στην αρχή. Γυμνάζεται από όταν βγήκε από το νοσοκομείο. Έχω αναλάβει πολλές φορές ανθρώπους που είχαν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας. Στην περίπτωση της Ιωάννας, μπήκα στη θέση της και λέω είναι μια γυναίκα πολύ ωραία, με ωραίο κορμί. Μπήκα στη θέση της και για αυτό προσπάθησα να την κατανοήσω για να μπορέσω να την βοηθήσω.

Χριστίνα Πάζιου: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με έχει βοηθήσει να δω τη ζωή διαφορετικά»

Έχω δει την Ιωάννα χωρίς μάσκα από την αρχή. Τώρα η Ιωάννα είναι πάρα πολύ καλά σε σχέση με τον πρώτο καιρό που την είδα. Κάτι πολύ σημαντικό στην περίπτωση της Ιωάννας. Θεωρώ ότι η ίαση της Ιωάννας έχει να κάνει πάρα πολύ με τη σκέψη της, με τη δύναμή της και με το πόσο λαμβάνει την αγάπη και την θετική ενέργεια γύρω της. Εγώ νόμιζα ότι είμαι δυνατή. Γνωρίζοντας την Ιωάννα πολλές φορές θα μου δώσει δύναμη για το δικό μου πρόβλημα, το οποίο μπορεί να είναι ανούσιο. Είναι ανατριχιαστικό» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Πάζιου. 

Διαβάστε επίσης