Μαρίνα Πατούλη: Η δημόσια στήριξη στον πρωην συζυγο της, Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορουν το τελευταίο διάστημα για τον πρωην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, ο Περιγερειάρχης Αττική, «κατέθεσε ένα διδακτορικό 130 σελίδων, στο οποίο εντοπίζεται πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από προγενέστερα διδακτορικά εννέα άλλων επιστημόνων, χωρίς κανένα από αυτά να βρίσκεται εντός εισαγωγικών και χωρίς την παραμικρή παραπομπή σε πηγή».

Ο Γιώργος Πατούλης αντέδρασε έντονα και έκανε λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του.

Η Μαρίνα Πατούλη τοποθετήθηκε δημόσια στο θέμα, λέγοντας τα εξής: «Από το 1992 άρχισε την εκπόνηση της διατριβής, μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο ορθοπεδικής και ξεκίνησε να κάνει μια κλινική έρευνα σε ασθενείς η οποία κράτησε αρκετά χρόνια με φλεβογραφήματα. Το σπίτι ήταν γεμάτο φλεβογραφήματα. Αυτή την έρευνα την έζησα… Τώρα, το ότι κάποια θεωρητικά σημεία μπορεί να δανείζεται… όμως έχει γίνει κλινική έρευνα.

Εγώ θέλω να πω ότι δεν αμφισβητώ την αυθεντικότητα της διατριβής, γιατί την έζησα. Θεωρώ μεγάλη αδικία άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται στη ζωή τους είναι καλοί επιστήμονες, να εκμαυλίζονται με αυτόν τον σκαιό τρόπο»,

Διαβάστε επίσης