Βαρύ πένθος για την Ελισάβετ Μουτάφη

Δύσκολες στιγμές για την Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε απο τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγος της ηθοποιού, Μάνος Νιφλής, μέσα απο μία ανάρτηση στο Facebook.

“Έχουμε αφήσει στη μέση μια συζήτηση που άρχισε μπροστά στο κύμα, στη Σαντορίνη σου. Δεν προλάβαμε να την τελειώσουμε γιατί μας διέκοψε η Ελισάβετ και η Φιλομήλα. Όταν θα βρεθούμε, θα τη συνεχίσουμε, για να μπορέσω να σου πω ότι τα παιδιά σου, η Ελισάβετ και ο Κωνσταντίνος, αποδεικνύουν πόσο σπάνιος πατέρας υπήρξες αλλά και για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγάπησες τα παιδιά μου σαν δικά σου εγγόνια. Βάλε Μπιθικώτση, τσιπουράκι και θα τα πούμε…”, έγραψε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Ελισάβετ Μουτάφη έκανε μια ανάρτηση στο instagram, για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα και ράγισε καρδιές.

“Μπαμπά μου , μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….” έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία, από την ημέρα του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή, όταν ο πατέρας της την συνόδευσε νύφη στην εκκλησία.

Διαβάστε επίσης