Ζώδια Σήμερα 17/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Μπορεί σήμερα να δημιουργηθούν υποψίες αλλά απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα. Ο Ερμής σε ενθαρρύνει να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχική υγεία και τις ανάγκες για μικρές αποδράσεις από τη ρουτίνα αυτές τις μέρες. Σήμερα ο Πλούτωνας συνδέεται με τον Ερμή σε μια δευτερεύουσα αλλά προκλητική πτυχή, υποδηλώνοντας δυσκολία στο διαχωρισμό των ευθυνών σου. Ωστόσο όσο οδεύουμε προς την Πανσέληνο τα συναισθήματα μπερδεύονται.

Ταύρος
Οι διελεύσεις σήμερα μπορεί να κάνουν λίγο δύσκολο το να συγκεντρωθείς. Ίσως είναι μια καλή ιδέα να τιμήσεις την ανάγκη σου για αλλαγή σκηνικού με μερικούς υγιείς τρόπους. Αν και υπάρχει γενικά καλή ενέργεια για τις φιλίες μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις πρώτα. Στην ιδανική περίπτωση οι δυσκολίες κατανόησης μιας κατάστασης τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε ισχυρές λύσεις και θετικά συναισθήματα. Η αποθάρρυνση, αν τη νιώθεις τώρα, είναι προσωρινή.

Δίδυμοι
Μπορεί να νιώσεις παρορμητική ή ανυπόμονη με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις να ενεργήσεις με βάση το εγώ ή το συναίσθημα. Ωστόσο είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να κάνεις αλλαγές, απλά σκέψου καλά πριν ενεργήσεις. Ίσως νιώσεις μια αβεβαιότητα για μια σχέση ή για κάποια σχέδια που βρίσκονται στον αέρα. Ενώ η σκέψη σου τείνει να είναι πρακτική και προσανατολισμένη στους στόχους σου αυτές τις μέρες, συναισθηματικά θέματα μπορεί να θολώσουν λίγο τα νερά. 

Καρκίνος
Με τις σημερινές μικρές προκλητικές πτυχές θα μπορούσες να νιώσεις κάποια δυσαρέσκεια ειδικά αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο ή έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Στόχος να αποφύγεις την παρορμητικότητα ή την αντιδραστικότητα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι επικοινωνίες θα μπορούσαν να ακουστούν σαρκαστικές ή κυνικές χωρίς να το επιδιώκεις. Είναι καλύτερο να σκεφτείς περισσότερο τη διατύπωση ερωτήσεων και δηλώσεων καθώς τα πράγματα μπορούν να ληφθούν με λάθος τρόπο.

Λέων
Μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόβλεπτα ή μικρές εντάσεις σήμερα. Η έκφραση εκτίμησης για τη συμβουλή κάποιου,  μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτά τα πράγματα. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να εστιάζεις σε αυτό που δεν λειτουργεί καλά και να γίνεσαι αντιπαραγωγική. Ωστόσο μέσα από κάποιες απογοητεύσεις μπορεί να προκύψουν θαυμάσιες νέες ιδέες και η αίσθηση ότι προχωράς μπροστά με κάποιον ή μια σχέση.

Παρθένος
Με κάπως επαναστατική ενέργεια, αυτοκριτική και ειλικρίνεια μπορείς να σκεφτείς πιο βαθιά και να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες. Προσπάθησε όμως να μην προχωρήσεις περισσότερο από ότι είναι απαραίτητο ή υγιές. Είναι μια γενικά εξαιρετική περίοδος για την ενίσχυση ή την προσέλκυση σχέσεων και ίσως μια δεύτερη εικασία σήμερα να αυξήσει την πεποίθηση ή την πίστη σου σε κάτι ή κάποιον. Μια Πανσέληνος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου χτίζει τα συναισθήματα σου τα οποία αναγνωρίζεις.

Ζυγός
Είσαι σε καλή θέση για να προσθέσεις περισσότερο ενθουσιασμό στις σχέσεις και τα έργα σου σήμερα. Ωστόσο αυτό που καλό είναι να αποφύγεις είναι την τάση σου να επιμείνεις σε μια συγκεκριμένη μέθοδο ή προοπτική. Βρίσκεσαι σε μια εξαιρετική περίοδο για τη δουλειά, αλλά και για τη φυσική σου κατάσταση, αν και μπορεί να αισθάνεσαι την ψυχολογία σου να έχει σκαμπανεβάσματα. Αγκάλιασε σε κάθε περίπτωση τα συναισθήματα σου και συντονίσου με το ένστικτό σου. 

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό που σχετίζεται με τη δουλειά, την υγεία ή τη ρουτίνα. Ωστόσο υπάρχει μια τάση να κολλάς στο παρελθόν ή να εκφράζεσαι αμυντικά, κάτι που χρειάζεται μέτρο. Η λήψη μέτρων για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου με κάποιον ή για την οικογένεια σου είναι ισχυρή. Είσαι ιδιαίτερα προστατευτική με τον αγαπημένο σου και σου ανταποδίδει τη ζεστασιά και την τρυφερότητα. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση βεβαιώσου πως είναι αυτό που θέλεις.

Τοξότης
Η υπομονή σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να επιστρατευτεί όμως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις. Μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στις φιλίες, τον ρομαντισμό ή ένα δημιουργικό έργο. Ακόμα κι έτσι κάποιος κοντά σου θα μπορούσε να είναι κυνικός ή να αμφιβάλει, κάτι που μπορεί να σε απογοητεύσει. Μπορεί επίσης να έχεις την τάση να αμφισβητείς ή να αναλύεις πάρα πολύ τις καταστάσεις, καθώς οι διελεύσεις παραμορφώνουν τις σκέψεις σου με τέτοιον τρόπο ώστε να ανησυχείς μήπως δεν έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν λίγο τα πράγματα ή την ψυχολογία σου, αλλά είσαι σε καλή κατάσταση για να μάθεις κάτι πολύτιμο για τα αληθινά σου συναισθήματα. Μπορεί επίσης να αλλάξεις τη ρουτίνα σου με μικρούς τρόπους για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κάτι διαφορετικό και καινούριο. Όσο προχωράμε προς την Πανσέληνο και μερικές όμορφες πτυχές της παράμεινε συγκεντρωμένη. Η συναισθηματική σου ζωή φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να είσαι δεκτική αν και μερικές μικρές διελεύσεις σήμερα μπορεί να αμφισβητήσουν την αίσθηση της ηρεμίας σου. Πρόσεξε την τάση να παρερμηνεύεις τα συναισθήματα δυσαρέσκειας και στόχευσε στο να αποφύγεις να εμπλακείς σε διαφωνίες που δεν αξίζουν τον κόπο ή τον χρόνο σου. Δημιουργικές συνδέσεις και ρομαντισμός αυξάνονται καθώς πλησιάζουμε στην πραγματοποίηση της Πανσελήνου.  

Ιχθείς
Τα προσωπικά σχέδια και οι ανάγκες σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και οδεύοντας προς την ολοκλήρωση της Πανσελήνου οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα θα μπορούσαν να εμφανιστούν κάποια μικρά εμπόδια που φαίνεται να σε επιβραδύνουν, αλλά τελικά θα αποδειχθούν καταλύτες για ισχυρότερη αποφασιστικότητα και συναισθήματα απελευθέρωσης. Μπορεί να αναθεωρήσεις για ένα έργο, μια ιδέα ή έναν φίλο, αλλά τα αποτελέσματα αυτού μπορούν να επιβεβαιώσουν την πίστη σου σε αυτά. Φρόντισε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Διαβάστε επίσης