Ελένη Μενεγάκη: “Όταν είχα γέννησα τη Βαλέρια, μου έγραψε οτι η χαρά μου της δημιουργεί τεράστιο πονο”

Με αφορμή τη δημοσίευση της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram και το ηχηρό μήνυμα για την υπογονιμότητα΄, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη «στον αέρα» της εκπομπής της, όσον αφορά την γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η παρουσιάστρια είχε μόλις βαφτίσει τη Βαλέρια, και είχε γίνει θέμα προβολής απ’ όλα τα μέσα. Εκείνη την περίοδο δέχθηκε ένα email στην εκπομπή, από μία γυναίκα η οποία ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την προβολή που είχε πάρει το θέμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ελένη με ενοχλεί η χαρά σου, μου δημιουργεί τεράστιο πόνο κι εκνευρισμό».

Η παρουσιάστρια έψαξε να τη βρει, μιλήσανε τη βοήθησε με γιατρούς, και κάποιο διάστημα αργότερα έλαβε ένα νέο γράμμα από εκείνη που της ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της.

Οσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη:

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω.

Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί.

Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε.

Με την κίνηση που κάνει η Εριέττα, αλλά και άλλες γυναίκες να φωτίσουν μία αλήθεια. Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δε μπορεί να κάνει παιδί, δεν είναι όμως κάτι κακό. Αυτό νομίζω εγώ»

Διαβάστε επίσης