Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου…απο τον κουμπάρο της – «Δέχομαι να γίνω γυναίκα του»

Στο χθεσινο επισόδειο του Survivor, οι διάσημοι τα κατάφεραν σε άλλο ένα αγώνισμα επικοινωνίας ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς για τα βίντεο τα οποία θα παρακολουθούσαν με τους δικούς τος ανθρώπους.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, έλαβε βίντεο από τον καλό της φίλο Ανανία ο οποίος και την ενημέρωσε για τα σχέδια γάμου που κάνει ο σύντροφός της, όταν τελειώσει το Survivor.

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», ανέφερε στο βίντεο ο φίλος της. »

Η ίδια όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Και φυσικά απάντησε πως δέχεται από τώρα την πρόταση που θα της κάνει.

«Θέλω να πω πως δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα. Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια…» ήταν η αντίδρασή της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης