Ζώδια Σήμερα 16/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες στρέφοντας την προσοχή σου στις ρουτίνες και τις καθημερινές σου υποθέσεις. Όσο κι αν θέλεις να διατηρήσεις τη δυναμική της οργάνωσης μπορεί να βιώσεις μια σύντομη βουτιά στο πρώτο μισό της ημέρας. Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να αναλάβεις δράση, όμως για πολύ λίγο μπορεί να υπάρξει μια έλλειψη συγκέντρωσης. Πιθανά να λάβεις κάποιες συναρπαστικές ειδήσεις ή αποκαλύψεις για χρήματα ή επαγγελματικούς λόγους. Το συναίσθημα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξει μια απογοητευτική ασάφεια που πρέπει να αντιμετωπίσεις στο πρώτο μισό της ημέρας και η αβεβαιότητα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κούραση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες ή το συναίσθημα να σε εξαντλήσουν. Αντίθετα κάνε ένα διάλειμμα αν είναι δυνατόν για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι ευκολότερο να ανοιχτείς σε νέες ιδέες. Σε σχέση με το συναίσθημα το παρελθόν και οι εμπειρίες του σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Δίδυμοι
Η εσωτερική ανησυχία μπορεί να επικρατήσει το πρώτο μισό της ημέρας και κάποιο μέρος του αέρα να φύγει από τα πανιά σου. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι λίγη έμπνευση ή ένα διάλειμμα από τη δράση για να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Αναζητάς συναισθηματική και πνευματική ανανέωση με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους. Η διορατικότητά σου σε προστατεύει από λανθασμένες ή καθοριστικές κινήσεις στα συναισθηματικά.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη να μετακομίζει στον ηλιακό 3ο οίκο σου για μερικές μέρες η επιθυμία να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις έρχεται στο προσκήνιο. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας αισθάνεσαι μια αβεβαιότητα. Η έλλειψη κατεύθυνσης μπορεί να είναι η ρίζα της ξαφνικής λαχτάρας και της εσωτερικής αναταραχής. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις τους πάντες γιατί απλά δεν μπορεί να γίνει. Βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια όψη Άρη – Ποσειδώνα σε ωθεί να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δράση, είναι όμως κάτι προσωρινό και ανακουφιστικό ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς, ίσως λόγω μιας μικρής απογοήτευσης από κάποιον ή μιας ξαφνικής πτώσης στην ενέργειά σου. Ο Ερμής έρχεται σε αρμονία με τον Ουρανό και διευκολύνει την επικοινωνία και στη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου σήμερα και βάζεις τα προσωπικά σχέδια και τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει μια ηρεμία, καθώς μέρος της δομής των σχεδίων και των στόχων σου μπορεί να φαίνεται ότι διαλύεται. Είναι ωστόσο σύντομο και πιθανό σημάδι ότι πρέπει να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Η συναισθηματική σου ζωή έχει και κρύβει εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ιδιωτικό 12ο οίκο σου και είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και να καλύψεις την ανάγκη σου για λίγη ησυχία, ξεκούραση και ανανέωση. Είναι δύσκολο να συντονίσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά μια σύντομη απόδραση θα ήταν χρήσιμη τώρα. Μικρές, δυσδιάκριτες συγκρούσεις με άλλους ή ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πιθανές στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά η ανησυχία δεν θα λύσει τα προβλήματα. Ευτυχώς η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς περνούν οι ώρες.

Σκορπιός
Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση της κοινότητας σήμερα με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το τι κάνουν οι άλλοι και ίσως σκεφτείς να απευθυνθείς σε κάποιον με τον οποίο έχεις χάσει επαφή. Μια μικρή πρόκληση μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τις παρορμήσεις σου το πρώτο μισό της ημέρας. Μια εξέλιξη σε ένα συναισθηματικό θέμα μπορεί να προκαλέσει μια παράκαμψη ή μια αλλαγή.

Τοξότης
Το αίσθημα ευθύνης σου είναι πιο δυνατό από ότι συνήθως με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή ελέγχου, καθώς σκέφτεσαι το που βρίσκονται οι στόχοι και τα καθήκοντα σου. Μια αβεβαιότητα είναι προσωρινή και είναι περισσότερο σύμπτωμα της ανάγκη σου για ένα σύντομο διάλειμμα. Μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις και συνειδητοποιήσεις μπορείς να βελτιώσεις και να ισορροπήσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μη δεσμεύεσαι υπερβολικά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς έχεις μια δυσκολία να συνειδητοποιήσεις το τι ακριβώς χρειάζεσαι ή το τι ακριβώς αναλαμβάνεις. Είναι προσωρινό και απλώς μια υπενθύμιση ότι πρέπει να ανανεώσεις το πνεύμα σου. Εάν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη πιθανότατα έχεις παραμελήσει την ανάγκη να τροφοδοτήσεις την αισιοδοξία σου με ελπίδα. Η μετακίνηση της Σελήνης σε ένα συμπληρωματικό ζώδιο, μπορεί να βοηθήσει αν και μπορεί επίσης να μεγεθύνει τα συναισθήματα αναταραχής.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου για περισσότερες από δυο μέρες, η εστίαση μπορεί να είναι στη συναισθηματική σου ζωή και τον εσωτερικό κόσμο σου. Μια όψη Άρη – Ποσειδώνα στο πρώτο μισό της ημέρας υποδηλώνει κάποιον αποπροσανατολισμό ή μια παύση στα σχέδιά σου. Χρειάζεσαι λίγη ανανέωση και έμπνευση και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στοχεύσεις σε αυτά πριν προχωρήσεις. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεση σου ανεβαίνει και έχεις τη διάθεση να ενισχύσεις ή να ασχοληθείς με το έτερον ήμισυ.

Ιχθείς
Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου αναδεικνύοντας τις ανάγκες των σχέσεών σου. Δεν είναι η πιο καθοριστική περίοδος του σεληνιακού μήνα αλλά είναι μια καλή περίοδος για να εξετάσεις άλλες προοπτικές. Η κυκλοθυμία είναι πιθανή το πρώτο μισό της ημέρας και είναι καλύτερο να στοχεύσεις στο να διατηρήσεις καθαρό το μυαλό σου ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις καλύτερα τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου από τα ελαφρώς χαοτικά στοιχεία γύρω σου. Τα ερωτικά και τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι λίγο θολά.

Διαβάστε επίσης