Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ο Φάνη Μουρατίδης, ο γάμος και η πεθερά

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”.

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε στον παρουσιαστή του ANT1 για τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Αρχικά, για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η ίδια είπε: Ήθελα χρόνια να τα έχω κοντά τα μαλλιά μου, δεν το έκανα για κάποια δουλειά. Κατά περιόδους τα έβρισκα με τον εαυτό μου. Υπήρχαν φάσεις που δεν τα έβρισκα πολύ“.

Στη συνέχεια, για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και για τη συνολική έννοια του γάμου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ“.

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους; Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε πάνω σε αυτό:Υπάρχει ανταγωνισμός είτε θέλεις είτε όχι όταν προέρχεστε από τον ίδιο χώρο εργασίας. Όταν είχα γεννήσει, δούλευε μόνο ο Φάνης. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό μέσα μου με πείραζε“.

Ένα ταξίδι στα Χανιά, τους έφερε πιο κοντά:Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις” μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας, κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες“.

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έστειλε μήνυμα αγάπης στην πεθερά της: «Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα», είπε η ηθοποιόςε

Διαβάστε επίσης