Lady Gaga: Οι δύο red carpet εμφανίσεις την ίδια μέρα, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον

Η Lady Gaga κυριάρχησε με την red carpet εμφάνισή της στα βρετανικά βραβεία BAFTA, στα οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, με αποτέλεσμα να γίνει το hot θέμα συζήτησης της ημέρας.

Η είσοδός της στο κόκκινο χαλί με ένα σμαραγδί βελουτέ Ralph Lauren φόρεμα κέντρισε απευθείας την προσοχή των φωτογράφων.

Το πάνω μέρος της custom made δημιουργίας με την εντυπωσιακή ουρά και το βαθύ V-ντεκολτέ, αγκάλιαζε το σώμα της δημιουργώντας μία σιλουέτα που παρέπεμπε σε άλλη δεκαετία. Ωστόσο, οι ανάλαφρες old Hollywood μπούκλες της ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά σε συνδυασμό με το πολυτελές Tiffany & Co. διαμαντένιο μενταγιόν και το αντίστοιχο σετ σκουλαρικιών.

Ο γρίφος της ημέρας | Πώς η Lady Gaga κατάφερε να εμφανιστεί την ίδια μέρα και στις δύο απονομές βραβείων BAFTA και Critics Choice

Και μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να μην κέρδισε κάποιο βραβείο, ωστόσο δεν πτοήθηκε καθόλου και έκανε μια σούπερ σέξι αλλαγή για την εμφάνισή της λίγες ώρες αργότερα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στην τελετή των Critics Choice Awards, στο Λος Άντζελες.

Ποζάροντας με ένα χρυσό και μαύρο σύνολο, η Lady Gaga φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ, που αποτελούνταν από ένα μαύρο αυτοκόλλητο σουτιέν, αντί για τοπ.

Διαβάστε επίσης