Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε οριστικά στο Μονακό και επανενώθηκε με την οικογένειά της, αφού πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά τους λόγω μιας λοίμωξης του ωτορινολαρυγγολογικού συστήματος.

 Μια ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αργά το απόγευμα του Σαββάτου επιβεβαίωσε ότι η μητέρα των δίδυμων πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα επέστρεψε στο σπίτι όπου θα συνεχίσει την «ανάρρωση στο Πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο πλευρό της».

Μετά τα μοναχικά της γενέθλια, αλλά και τους εορτασμούς της ημέρας του Sainte Devote τον περασμένο Ιανουάριο, που έγιναν χωρίς εκείνη, η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται και πάλι με την οικογένειά της στο Μονακό.

Η Σαρλίν νοσηλευόταν σε ελβετική κλινική από τον Νοέμβριο.  Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική. Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας σε ελβετική κλινική, η οποία έγινε φυσικά σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της «ενθαρρυντικής ανάρρωσής της», σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος το προηγούμενο διάστημα χωρίς να διευκρινίζει τα ακριβή αιτία της ασθένειας της πριγκίπισσας Σαρλίν, δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση».

Η επιλογή κλινικής έξω από το Μονακό, όπως είχε πει ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, ήταν η προσωπική της απόφαση που υποστηρίχθηκε από τα μέλη της οικογένειας.

ΠΗΓΗ: PEOPLE

Διαβάστε επίσης