Οι αφέλειες είναι η statement επιλογή για τα μαλλιά

Οι αφέλειες επιστρέφουν και έχουν εξελιχθεί πολύ με τον ίδιο τρόπο που έχει εξελιχθεί η μόδα.

Αν έχεις διάθεση για αλλαγή χτενίσματος, είμαστε εδώ ώστε να επιλέξεις τις καλύτερες αφέλειες για εσένα. Εκείνες που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου και που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Blunt αφέλειες

Ίσια και γωνιακά γύρω από το μάτι, αυτές οι αφέλειες με το αμβλύ κόψιμο είναι τέλειες για όσες έχουν μακριά σχήματα προσώπου και στενά χαρακτηριστικά. Φέρνοντας ισορροπία και συμμετρία στο πρόσωπο, ένα αμβλύ κόψιμο είναι τέλειο για να τραβήξεις την προσοχή στο πιο σαγηνευτικό σου χαρακτηριστικό.. τα μάτια σου!

Curtain αφέλειες

Ίσως το πιο ευέλικτο για σχεδόν κάθε σχήμα προσώπου. Λόγω του μεσαίου μήκους τους και του απλού στρωσίματός τους, ένα φρέσκο ​​σετ “κουρτινών” μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε πρόσωπο χωρίς να είναι υπερβολικό.

Wispy αφέλειες

Ιδανικά για όσες έχουν τετράγωνα και πιο γωνιακά πρόσωπα, οι κοφτερές αφέλειες φέρνουν απαλότητα στις γωνίες με τις οποίες γεννηθήκατε. Λόγω του τρόπου με τον οποίο πέφτουν πάνω και γύρω από το μάτι, τα wispy bangs είναι αβίαστα θηλυκά και ιδιότροπα.

Textured αφέλειες

Για όσες έχουν γεννηθεί με ογκώδη μαλλιά και αναζητούν μια αλλαγή, οι αφέλειες με υφή είναι τέλειες για εσένα. Λόγω του μοναδικού αποτελέσματος που έχουν σε κάθε πρόσωπο, είναι τέλεια για να φέρουν μια τολμηρή παριζιάνικη εμφάνιση σε κάθε σχήμα και μέγεθος προσώπου.

Τα πιο sexy κουρέματα της Άνοιξης| Fay's book
Διαβάστε επίσης