Ζώδια Σήμερα 13/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να κάνεις μια προσωπική θυσία ή να βοηθήσεις κάποιον. Ενώ τα πρακτικά θέματα μπορεί να υποφέρουν λιγάκι ή να καθυστερούν, ωστόσο η φαντασία σου είναι σε πλήρη άνθιση. Στόχος είναι να συνδεθείς με τα όνειρα και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε θεραπευτικές δραστηριότητες. Καθώς η μέρα προχωρά η ψυχολογία σου ανεβαίνει και έχεις περισσότερη διάθεση να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, έντονη επικοινωνία και ευχάριστες ειδήσεις αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα νωρίς σήμερα σε παροτρύνει να συνεισφέρεις σε έναν αξιόλογο σκοπό. Αυτή η διέλευση φωτίζει την επιθυμία σου για φαντασία και έμπνευση, ιδιαίτερα στην κοινωνική σου ζωή. Μπορεί επίσης να αντιληφθείς τα πιο μπερδεμένα στοιχεία των συνδέσεων σου ή ένα παραπλανητικό ή ασυνεπές στοιχείο μια σχέσης, όμως αυτή η επίγνωση σε παρακινεί για να λάβεις δράση και να κάνεις βελτιώσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φωτίζει τους υψηλότερους στόχους σου, ευνοεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά όχι απαραίτητα την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Σελήνη αργότερα μεταβαίνει στον τομέα των επικοινωνιών σου και επιθυμείς περισσότερη πνευματική αλλά και συναισθηματική δέσμευση. Κατά συνέπεια πλησιάζεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, μπορείς να επιδιώξεις την κατάκτηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Με τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα μπορείς να μάθεις νέα πράγματα ή να βρεις έμπνευση μέσα από νέες εμπειρίες ή προοπτικές. Τα ταξίδια ή οι ιδέες για χρήματα μπορούν να προκύψουν με ασυνήθιστους τρόπους. Η απομάκρυνση από τη συνηθισμένη ρουτίνα και οι συναρπαστικές περιπέτειες θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να δεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Λέων
Αν σκέφτεσαι τους ανεκπλήρωτους στόχους σου αυτό μπορεί να μεγεθυνθεί τώρα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να συναντιούνται σήμερα. Διαφορετικά αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης οικειότητας και σύνδεσης που μπορεί να είναι μαγική. Ωστόσο ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις για αυτό δεν χρειάζεται να επενδύεις με τόσο πάθος σε στόχους και όνειρα. Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν έναν συνδυασμό σήμερα και βλέπεις τα πράγματα και τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο. Είναι προτιμότερο να προσέχεις σε καταστάσεις ή με άτομα που εξαντλούν την ενέργεια σου. Υπάρχει μια τάση να παρερμηνεύονται τα λεγόμενα ή οι πράξεις σου με τρόπους που ταιριάζουν περισσότερο στη δική σου αλλά και των άλλων τη ζωή. Το δύσκολο είναι να θέσεις σαφή όρια.

Ζυγός
Η φασαρία δεν σου αρέσει σήμερα και μια δημιουργική παράκαμψη μπορεί να σε ανανεώσει και να σε αναζωογονήσει. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας παρατάσσονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου νιώθοντας την ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και στην πράξη. Μπορεί να εμφανιστεί τώρα μια σημαντική και πιθανώς εναλλακτική ιδέα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σκορπιός
Η σημερινή ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη φαντασία. Αυτή η ευθυγράμμιση εμφανίζεται στον δημιουργικό σου τομέα και μπορεί να μεγεθύνει τα αισθήματα λαχτάρας εάν έχεις παραμελήσει συγκεκριμένες ανάγκες. Ωστόσο είναι μια ισχυρή επιρροή για τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Στόχος να κρατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος καθώς ονειρεύεσαι πολύ.

Τοξότης
Ο Ήλιος εστιάζει σε προβλήματα που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Δεν είναι ιδανική η στιγμή για δεσμεύσεις ή ρεαλιστικό σχεδιασμό. Είναι όμως μια εξαιρετική μέρα για ξεκούραση ή προβληματισμό ή τουλάχιστον να αναγνωρίσεις την ανάγκη για περισσότερη έμπνευση. Η Σελήνη βοηθά στο να αισθανθείς ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια για να ξεπεράσεις καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με τις πνευματικές σου ανάγκες και τα όνειρα σου. Είναι μια στιγμή για να αναζητήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού μέσα από αυτά που μοιράζεσαι και μαθαίνεις. Επικοινωνείς με ιδιαίτερους, συμπονετικούς τρόπους και οι ιδέες για στρατηγικές ή προώθησης των στόχων σου ξεχωρίζουν. Η μέρα επίσης έχει ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φωτίζει τα όνειρα σου για πιο ιδανικές συνθήκες και πιθανά περιοχές σπατάλης ή απογοήτευσης, ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση σου. Μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή για δημιουργικές ιδέες. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Κάνε όνειρα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή κρατώντας τα πόδια σου στη γη.

Ιχθείς
Καθώς ο Ήλιος αναδεικνύει τα όνειρα και τα ιδανικά σου με την ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα, αναζητάς τρόπους να συνδεθείς μαζί τους. Διαφορετικά μπορεί να ονειρευτείς κάτι νέο που να αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες σου. Η εκ φύσεως συμπονετική και ιδεαλιστική φύση σου έρχεται έντονα στο προσκήνιο και ευτυχώς βρίσκεις ανταπόκριση.

Διαβάστε επίσης