Ζώδια Σήμερα 12/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι και πάλι καλές για τον συναισθηματικό σου κόσμο. Είναι καιρός να φτιάξεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις υποστήριξη -έστω κι αν είναι από τα παρασκήνια. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκοντας νέες ευχάριστες δραστηριότητες. Αν είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

Ταύρος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα τείνει να επιταχύνει τους ρυθμούς της ζωής σου. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου είναι πολλά και με τις σημερινές διελεύσεις μπορείς να εστιάσεις στα θετικά που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα ξυπνώντας την επιθυμία για επαφή με φίλους και συγγενείς. Μπορεί να ζητάς την υποστήριξη τους ή και να τους φροντίσεις.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες κάνουν εύκολο και αρκετά ευχάριστο το να σχεδιάζεις ή να ονειρεύεσαι σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η ειρήνη με το παρελθόν σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις φιλοδοξίες σου. Δεν αφήνεις τα μικρά προβλήματα να σου χαλούν τη διάθεση και προτιμάς να κοιτάξεις μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία. Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται τα όνειρα, η φαντασία και τα ιδανικά έρχονται στο προσκήνιο.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά και σήμερα τη μέρα στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας κάποιες ικανοποιητικές πτυχές και παρέχοντας κανάλια για να εκφραστείς. Αν και λίγο πιο συναισθηματικά αντιδραστική από ότι συνήθως, πιστεύεις στον εαυτό σου και τις προσπάθειες σου. Είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα με χαρούμενους και αναζωογονητικούς τρόπους. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη μέρα και φλέρταρε.

Λέων
Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτήν την περίοδο. Η Σελήνη πλησιάζει σε πλήρη κύκλο σε σχέση με το ζώδιο σου και είναι φυσικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να προβληματιστείς, να διαλογιστείς και να αποτοξινωθείς σε συναισθηματικό επίπεδο, έως ότου η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σου αύριο. Ο στοχασμός μπορεί να δημιουργήσει νέα γνώση για τα συναισθήματα και το παρελθόν.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου συνδέεσαι με τους στόχους και τα όνειρα σου για την ευτυχία. Στο επίκεντρο τώρα είναι οι φιλίες, η διασκέδαση, η απόλαυση της παρέας και η επιθυμία σου να συμμετάσχεις, να συνεισφέρεις ή να μοιραστείς. Είναι μια καλή μέρα για δημοτικότητα και υποστήριξη είτε αυτή προσφέρεται, είτε εισπράττεται. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε πιο κοντά στην ετήσια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα που θα σχηματιστεί στον τομέα της συνεργασίας σου νωρίς αύριο και η φαντασία ή τα δημιουργικά στοιχεία τείνουν να κυριαρχούν.

Ζυγός
Και πάλι σήμερα είσαι σε θέση να ηγηθείς ή να διαχειριστείς με επιτυχία τις καταστάσεις, αλλά οι σημερινές διελεύσεις είναι λίγο πιο δημιουργικές και ευφάνταστες. Είσαι περισσότερο συντονισμένη με την αίσθηση του σκοπού ή το επιδιώκεις τώρα και επωφελείσαι από την εστίαση στις προτεραιότητες ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Οι γύρω σου αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου και το να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου τονώνει τη διάθεση σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον εμπνευσμένο ηλιακό 9ο οίκο σου ωθώντας σε να εστιάσεις στα θετικά και αναζωογονητικά στοιχεία στη ζωή σου. Ο Ήλιος οδεύει προς την ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα και αυτή η σύνδεση εναρμονίζεται με το ζώδιο σου, ενισχύοντας περαιτέρω το πνεύμα σου. Είναι επίσης μια καλή μέρα για προσωπική έλξη και ρομαντικές προσπάθειες. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ή να φλερτάρεις και να γοητεύσεις, αν είσαι μόνη.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις οικιακά προβλήματα ή να επανασχεδιάσεις κάτι, καθώς υπάρχει ζεστασιά, ανοιχτότητα και προθυμία να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνα προετοιμάζονται για μια ευθυγράμμιση στον ηλιακό 4ο οίκο σου, διαπιστώνεις πως ξυπνάνε οι επιθυμίες σου για καλύτερες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη μάθηση, την ανταλλαγή ιδεών και τα έργα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου συνδεόμενη καλά με πλανήτες που ευνοούν τις επικοινωνίες σου. Ο Ήλιος επίσης οδεύει προς μια ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα στον τομέα του μυαλού σου φωτίζοντας την ανάγκη σου για πνευματική διέγερση. Ωστόσο αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και το συναίσθημα σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και βρίσκεις περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση κάνοντας την καθημερινότητα σου πιο ομαλή και ήσυχη. Μπορεί να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη δημιουργία ή διαχείριση των πόρων σου και οι τρέχουσες διελεύσεις φαίνεται να σε εμπνέουν να βρεις τρόπους να νιώσεις πιο προσγειωμένη, ασφαλής και σταθερή. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα νωρίς αύριο τονίζει τα όνειρα, τις φαντασιώσεις, τις ελπίδες ή τα ιδανικά.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και πάλι σήμερα και είσαι έτοιμη να απολαύσεις και να εκφραστείς. Τα συναισθήματα σου είναι ευχάριστα. Οι σημερινές ενέργειες τονίζουν το ζώδιο και τον κυβερνώντα πλανήτη σου τον Ποσειδώνα, δίνοντας σου μια πραγματική ώθηση. Αποπνέεις μια θετική, αισιόδοξη και ευχάριστη αύρα κι αυτό ενισχύει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Όσο περνά η μέρα η έμφυτη, συμπονετική πλευρά του εαυτού σου έρχεται πιο φυσικά στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης