Καφετζόπουλος εναντίον Μποφίλιου: “Θα τραγουδήσει κατά ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Ελα ρε κοπελιά…”

Μια δήλωση που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου , που είπε πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας… ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος τη Ρωσία, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων,

Μάλιστα, πολλοί ήταν και οι χρήστες του twitter, οι οποίοι τα έβαλαν με την τραγουδίστρια, λέγοντας πως παίρνει τη θέση του Πούτιν εξισώνοντας θύτες και θύματα.

Μετά απο αυτο, η ίδια απάντησε με μια ανάρτηση στο Facebook.

«Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους, να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για εμένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στη διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. Όχι στον πόλεμο. Αλληλεγγύη στους λαούς με κάθε τρόπο. Νατάσα».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος δεν έμεινε αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν αυτες τις ημέρες και πύρε ανοιχτά θέσηη, ατά της Νατάσα Μποφίλιου, με ένα απολύτως ειρωνικό σχόλιο στο Facebook.

Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; edit: Έλα ρε κοπελιά…

Διαβάστε επίσης