Ελένη Μενεγάκη: Το αντίο στον Δημήτρη Κοντομηνά – «Θα τον θυμάμαι με αγάπη, ήταν πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ δοτικός»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε απο τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 83 ετών. Ο επιχειρηματίας τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Υγεία».

Η Ελένη Μενεγάκη, που είχε συνεργαστεί μαζί του για 15 χρόνια στον Alpha, τον αποχαιρέτησε βουρκωμένη, λιγο πριν το τέλος της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια κοίταξε την κάμερα και είπε συγκινημένη: «Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί… από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός.

Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη
Διαβάστε επίσης