Αγγελική Ηλιάδη: Το ατύχημα και το χειρουργείο, ο θάνατος του πατέρα της και ο νέος έρωτας

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show όπου συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η τραγουδίστρια, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, παραδέχτηκε: “Είμαι πάντα καλά μέσα μου, ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή μου, πάντα βρίσκω τη δύναμη, γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω τις δύσκολες στιγμές”. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου, είχα σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου, μου στάθηκαν και με βοήθησαν”, είπε.

Επίσης εξομολογήθηκε: “Ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου, επειδή αντιμετώπιζα διαταραχή πανικού. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, ήθελα άμεση λύση”.

Όσον αφορά τον τραυματισμό που είχε στη Φάρμα για το οποίο και αναγκάστηκε να αποχωρίσει από το παιχνίδι, η τραγουδίστρια είπε ότι θα χρειαστούν άλλοι δύο μήνες αποθεραπείας όμως νιώθει πολύ καλύτερα μετά το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Όπως είπε: “Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, είχα πατερίτσες για ένα μήνα. Μου στοίχησε πάρα πολύ ο τραυματισμός μου, γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μία μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τρόπο ζωής, θα το ξαναέκανα”.

Ενώ στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: “Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα”.

Μία μεγάλη απώλεια που βίωσε τελευταία ήταν αυτή του πατέρα της την οποία μάλιστα πληροφορήθηκε ενώ ήταν μέσα στη Φάρμα.

“Είχα έναν υπέροχο πατέρα που δούλευε πολύ για να μας μεγαλώσει, μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά σημαντικά. Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε, γιατί ήξερε πόσο πολύ ήθελα να είμαι στη Φάρμα”. Η μητέρα μου με ενημέρωσε για την υγεία του πατέρα μου όταν διασωληνώθηκε και η κατάστασή του ήταν πια μη αναστρέψιμη… Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου για τον πατέρα μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα στη Φάρμα”, αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης