Ναταλία Γερμανού: «Θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες»

Στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη φιλοξενήθηκε η Ναταλία Γερμανου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπου μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και το bullying που έχει δεχτεί.

«Επιτέλους ενηλικιώθηκα, μεγάλωσα και δεν εννοώ βιολογικά. Βρήκα τα τηλεοπτικά μου πατήματα και το κατάλληλο ίσως περιβάλλον για να μπορέσω να εκφραστώ, να ανθίσω και να είμαι αυτό που ήθελα και που πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι. Ήμουν ένα πολύ δειλό πλάσμα τα προηγούμενα χρόνια. Μια γυναίκα που πάντα στις παρέες μου είχε τις ίδιες πεποιθήσεις αλλά δημόσια δεν εκφραζόμουν. Δε ξέρω αν ωρίμασαν οι καταστάσεις και τώρα πατάω γερά στα πόδια μου ή είναι αυτό που λένε “τώρα δε με νοιάζει πια”», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Για τα επικρητικά σχόλια που δέχεται στο διαδίκτυο, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. «Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες… Δε δίνεις ποτέ σημασία γιατί όταν κάποιος έχει πραγματικά λόγο να σε πολεμήσει το κάνει με άλλα όπλα σοβαρότερα, δε το κάνει με αυτό», τόνισε.

Διαβάστε επίσης