Ζώδια Σήμερα 8/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Τα σχόλια κάποιου μπορεί να σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε σημαντικά συμπεράσματα σήμερα. Οι διελεύσεις διεγείρουν τον ιδεαλισμό ή σε παρακινούν να προσεγγίσεις και να δημιουργήσεις μια σύνδεση. Ο Άρης πρόσφατα ξεκίνησε τη διέλευσή του στον 11ο οίκο σου και μέχρι τις 14/4 είναι μια εξαιρετική περίοδος για καινοτόμες ιδέες, συνύπαρξη και φιλίες. Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να καταβάλλεις κάθε προσπάθεια για να προωθήσεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου.

Ταύρος
Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες και να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό της κατάστασης και να επανασυνδεθείς με πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Στόχος να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα τρέχοντα έργα και τις επιδιώξεις σου, τα ταλέντα και τους πόρους σου. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή ενεργοποιεί και πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται κι αν είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά και να συναντήσεις νέους έρωτες.

Δίδυμοι
Ξεκινάς τη μέρα λαχταρώντας λίγη απομόνωση. Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και ίσως τα κάνει προτεραιότητά σου. Μπορείς να εκτιμήσεις περισσότερο τις συνεργασίες στη ζωή σου και να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Εάν είσαι μόνη, νέες εμπειρίες, περιπέτειες και έρωτες σε περιμένουν λίγο παρακάτω.

Καρκίνος
Ο Άρης πέρασε πρόσφατα στον τομέα της οικειότητάς σου και θα συνεχίσει να διέρχεται μέχρι τις 14/4. Είναι μια καλή περίοδος για θέματα κοινής χρήσης και οικειότητας. Ενώ η επιφανειακή θερμότητα στις σχέσεις σου μπορεί να μειωθεί, εξετάζεις βαθύτερες πτυχές μέσα σε αυτές. Καθώς προχωρά η μέρα η Σελήνη περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο, στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον εαυτό σου.

Λέων
Βρίσκεσαι σε έναν ισχυρό κύκλο διαπραγματεύσεων και προσελκύεις ικανοποιητικές σχέσεις και κοινωνικές καταστάσεις στη ζωή σου. Έως τις 14/4 η Αφροδίτη επισκέπτεται το αντίθετο ζώδιο σου και υπάρχει περισσότερη ευγένεια και ανοιχτή καρδιά στις αλληλεπιδράσεις σου. Οι άλλοι είναι πιο διατεθειμένη να σε εκτιμήσουν και να αναγνωρίσουν την προσφορά σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις συγκρούσεις και να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια των άλλων.

Παρθένος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς με το πνεύμα σου και αργότερα σήμερα η ανάγκη σου να ανακτήσεις των έλεγχο στις υποθέσεις σου αυξάνεται. Νιώθεις πιο υπεύθυνη, ενεργητική και σίγουρη για τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Ο Άρης μετακινήθηκε πρόσφατα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα έχεις επιπλέον χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθείς δυναμικά με αυτούς τους τομείς. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει σημαντικά τα πάνω της.

Ζυγός
Πρόσφατα ο Άρης άρχισε να κινείται αρμονικά με το ζώδιό σου και αυτή η θετική επιρροή θα διαρκέσει έως τις 14/4. Αυτή είναι μια περίοδος δυναμισμού, τόνωσης και δράσης στη δημιουργική και ρομαντική σου ζωή. Έχεις ακριβώς τη σωστή ποσότητα θάρρους και αυτοπεποίθησης για να κυνηγήσεις της επιθυμίες της καρδιάς σου. Σήμερα η Σελήνη επίσης εναρμονίζεται με τον Άρη φέρνοντας εύκολη και φυσική ενέργεια για απόλαυση και φλερτ.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κρατήσεις το μυαλό και το σώμα σου ευχάριστα απασχολημένο. Αποδίδεις καλύτερα εάν μοιράζεσαι μια δραστηριότητα ή επιδιώκεις έναν κοινό στόχο. Ο φλογερός Άρης πέρασε στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα και χαρίζει ζωντάνια. Μέχρι τις 14/4 δίνεις περισσότερη προσοχή ίσως σε κάποιες προβληματικές περιοχές που παρέμεναν κρυμμένες κάτω από το χαλί και που έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και στην κοινωνική σου ζωή εάν είσαι μόνη.

Τοξότης
Ο Άρης ξεκίνησε πρόσφατα τη διέλευσή του στον ηλιακό 3ο οίκο σου διεγείροντας το μυαλό σου, ζωντανεύοντας την καθημερινότητά σου και τονώνοντας κατά καιρούς το νευρικό σύστημα σου μέχρι τις 14/4. Είναι ένας ισχυρός κύκλος για την ανακάλυψη και την επιδίωξη ψυχικών ενδιαφερόντων, για επικοινωνία, μετακίνηση και τη σύνδεση. Δυσκολίες ή προκλήσεις είναι πιθανές σε αυτούς τους τομείς και είναι μια καλή ιδέα για να ελέγξεις την ανυπομονησία. Η ερωτική σου ζωή έχει πολλά ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερος
Νιώθεις ιδιαίτερα άνετα με τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης και ξεκινάς τη μέρα σου με παιχνιδιάρικη διάθεση νιώθοντας έντονα την αίσθηση σκοπού, καθώς προχωρά η μέρα. Έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο αποτελεσματική και ικανοποιητική. Ίσως βρεις το πάθος να εμπλακείς έντονα στην επίλυση ενός προβλήματος. Η συναισθηματική σου απελευθέρωση σε κάνει πιο προκλητική με τον έρωτα.

Υδροχόος
Μόλις πρόσφατα ο Άρης πέρασε στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 14/4. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα σε απασχολήσει έντονα η επιθυμία των επιδιώξεων και των προσωπικών σου σχεδίων. Ο Άρης είναι φλογερός, διεκδικητικός και θαρραλέος και είναι βέβαιο πως θα ζωντανέψει τη ζωή σου. Ο ενθουσιασμός που εκφράζεις τώρα τείνει να εμπνέει τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Έχεις μια ωραία αίσθηση κυρίως με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σου καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι πιο δυνατή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για συναισθηματική ανανέωση ή ευχάριστες αναμνήσεις. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υπενθυμίζοντάς σου πως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Σκέφτεσαι πρόσφατα γεγονότα, εξελίξεις σχέσεων και επιθυμίες και είναι μια απαραίτητη διαδικασία, καθώς ξεκαθαρίζεις τι είναι απαραίτητο για σένα και το τι εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου.

Διαβάστε επίσης