Ζώδια Σήμερα 6/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Αφροδίτη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και ο κυβερνήτης σου Άρης κατευθύνεται επίσης στον ίδιο τομέα. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες σε φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και έχοντας την αίσθηση ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε κάνει να το απολαμβάνεις περισσότερο. Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί επίσης την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, για αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις τον θαυμασμό που χρειάζεσαι άφοβα.

Ταύρος
Διάφορες θετικές πτυχές σου υποδεικνύουν τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου και κάλυψης των αναγκών σου. Τα ταλέντα και οι επαγγελματικές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται από το πως, συνεργάτες αλλά και ανώτεροι, σου ζητούν τη γνώμη και τη βοήθειά σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στη μοναξιά σου. Πάρε τα πάνω σου και απόλαυσέ το.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς ανεπιφύλακτα να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Το γεγονός ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες, το τι προσφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και παράλληλα του τι εισπράττεις από αυτόν, ξεδιαλύνει το τοπίο και σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σου στο άτομο που σε πολιορκεί.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου σωστά τις εξελίξεις αυτού του διαστήματος, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον δρόμο σου και δώσε οριστικές λύσεις και κατευθύνσεις στα σχέδιά σου με αργά και σταθερά βήματα. Η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε κερδισμένη είσαι και εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και εσύ που νιώθεις να σε ταλαιπωρεί η μοναξιά σου.

Λέων
Αρκετές θετικές επιρροές έχει η σημερινή μέρα για εσένα που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα βγεις από πολλά αδιέξοδα και θα καταφέρεις να δώσεις σημαντική ώθηση στα σχέδιά σου. Η βελτιωμένη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου, επιτρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την περίοδο τα πάντα μπορεί να συμβούν στη ζωή σου. Απρόσμενοι κεραυνοβόλοι έρωτες, συναντήσεις και επιστροφές του παρελθόντος σε αναστατώνουν ευχάριστα.

Παρθένος
Εμπιστευόμενη τον εαυτό σου και πιέζοντας λίγο τα συνήθη όριά σου, βαδίζεις προς την επιτυχία παρά τις γενικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν. Απαισιόδοξες σκέψεις ή και αρνητικές, κράτησέ τες μέσα σου και μην τις μεταφέρεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις ευχάριστο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις παλιά κεφάλαια και ανοίξεις νέες σελίδες στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες σε θέματα που αφορούν χρήματα, εργασία, ακίνητη περιουσία, δάνεια και οικείες σου σχέσεις. Μπορείς και έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες, λαμβάνοντας υπόψη σου βέβαια και τις ανάγκες εκείνου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε με κάθε τρόπο απαισιόδοξες σκέψεις, επιδίωξε να συναντηθείς με αισιόδοξους ανθρώπους και φλέρταρε.

Σκορπιός
Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που κινείς και ωθείς τα σχέδιά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα που σε αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον ερωτικό σύντροφό σου και τη δυνατότητα να εκφράσει τις επιθυμίες του. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος και το πλανητικό σκηνικό προετοιμάζουν εκπλήξεις.

Τοξότης
Σήμερα και αύριο είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου και να απολαύσεις όλη τη διαδικασία της οργάνωσης των στόχων σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι γεμάτος ανασφάλειες, για αυτό και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Στο χέρι σου είναι να τον χαλαρώσεις και να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου να γοητεύσουν τους πάντες.

Αιγόκερος
Σήμερα και αύριο γίνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική, αποδεκτή και αγαπητή από όλους. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν για τα ζεστά σου συναισθήματα και το ανοιχτό σου μυαλό. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητά σου, λειτουργούν βοηθητικά και βελτιώνουν το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσένα που σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούριες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που προκύπτουν απρόσμενα.

Υδροχόος
Ανακάλυψε σήμερα τρόπους για να θεραπεύσεις, να αναζωογονήσεις, να απαλλαγείς από το στρες, να ξεκουράσεις το μυαλό και να καθησυχάσεις την ψυχή σου. Η αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που τόσο έχεις ανάγκη. Επιδίωξε με τον διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να χαράξετε μια κοινή πορεία. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ότι σου θυμίζει το παρελθόν και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Αντιμετώπισε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου σήμερα και μην φέρεσαι παιδιάστικα ή αλλοπρόσαλλα. Αντιμετώπισε καταστάσεις από την ευχάριστη πλευρά τους και μην πέφτεις ψυχολογικά. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην το χαλάς εκφράζοντας τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επιστρατεύοντας όλο σου το ταμπεραμέντο.

Διαβάστε επίσης