Κάτια Ταραμπάνκο: Έξαλλη με την Μυριέλλα Κουρεντή – Τι συνέβη

Πυρ κατά της Μυριέλλας Κουρεντή άνοιξε η Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή το έπαθλο φαγητού και την τελευταία ήττα απο τους μαχητές.

Οι Διάσημοι έχουν μέρες να κερδίσουν έπαθλο φαγητού με αποτέλεσμα να μην τρώνε και να νιώθουν πολύ αδύναμοι.

«Η ομάδα πεινάει! Πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι και πρέπει κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι και αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Μυριέλλα. Η κοπέλα έχει πέσει και αγωνιστικά πάρα πολύ και ψυχολογικά, όχι όμως κάθε βδομάδα εκεί… «Έχω ακόμα να δώσω και έχω ακόμα να δώσω»… Την πρώτη εβδομάδα την άκουγα, ναι, είδα ένα κλικ στα μάτια της αλλά έχουν περάσει δυο εβδομάδες και δεν έχει δώσει ακόμα κάτι», είπε αρχικά η Κάτια Κάτια Ταραμπάνκο

«Μιλάω εγώ βέβαια αλλά τουλάχιστον τρέχω, ψυχολογικά είμαι καλά και ανεβασμένη. Προσπαθώ. Για την Μυριέλλα θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ» είπε στη συνέχεια και πρόθεσε, «Η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρεται σαν παιδί. Στο χθεσινό αγώνισμα ήθελε να παίξει στο flug race, αλλά πως γίνεται να θέλει να τρέξει εκεί όταν έχει σκοντάψει στο τρέξιμο; Κοπέλα μου κάνε λίγο πίσω, σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου εδώ πέρα, σκέψου ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν στόχους αλλά προκειμένου αυτοί να πετύχουν μες στην ομάδα πρέπει να τρώει η ομάδα και να γεμίσει το στομάχι της».

Διαβάστε επίσης