Μάνια Ντέλου: Το μοντέλο που μεσουράνησε στα 90’s σε μια σπάνια εξομολόγηση

Η Μάνια Ντέλου, το μοντέλο που στέφθηκε “Μις Ελλάς” και μεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

 Μέσα σε όλα, μίλησε για την απόφαση να σταματήσει το μόντελινγκ ηλικία 22 ετών, τα κιλά που έχει πάρει, τον χωρισμόο της αλλά και την σημασία του έρωτα στην καθημερινότητα της.

Η Μάνια Ντέλου άφησε το modelling επειδή παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Γρηγόρη Σαράντη, και απέκτησε μαζί του δίδυμα παιδιά. Την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο οι οποίοι σήμερα είναι 18 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 13 και έφυγα στα 22 μου, όταν γνώρισα τον άντρα μου. Νομίζω ότι είχα κάνει τον κύκλο μου. Αισθανόμουν γεμάτη και ήταν πολύ σημαντικό πως εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω οικογένεια και παιδιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το χόμπι της που έκανε επάγγελμα, καθος είναι pastry chef και το απολαμβάνει: «Έχω πάρει 20 κιλά και το λίπος μου είναι παραπάνω από ότι πρέπει. Πρέπει να τα χάσω, τι να κάνω τώρα… Να πω ψέματα; Δεν θα πω ψέματα. Είμαι στο ζαχαροπλαστείο και δοκιμάζω όλη μέρα αυτά που φτιάχνω και χαλάρωσα».

«Σήμερα θέλω να είμαι ερωτευμένη με όλα! Με τη ζωή, με τα παιδιά μου, δεν μπορώ να το πω σαν σχέση. Έκανα σχέση και παντρεύτηκα. Ναι, θέλω να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο θα περνάω καλά» συμπλήρωσε η πρώην Μις Ελλάς.

Διαβάστε επίσης