Ζώδια Σήμερα 2/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη να επαναφορτιστείς πριν προχωρήσεις, αλλά σου φέρνει επίσης μια νέα αρχή. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να αφήσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα πίσω σου και να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση και ίσως κάποια απομόνωση ή ιδιαίτερη προσοχή και προστασία της ιδιωτικής σου ζωής. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που εστιάζουν την προσοχή σου στις πνευματικές ανάγκες και την ψυχική σου υγεία. Η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Κρόνο ενθαρρύνει τη λογική σκέψη και την ιδιαίτερη προσοχή στις ευθύνες σου.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα και δίνεται μεγάλη έμφαση στη δημιουργία επαφών και στην προσέγγιση των άλλων. Ήρθε η ώρα να εξετάσεις τους στόχους σου για σύνδεση ή για την ενίσχυση των δεσμών και της καλλιέργειας καλής θέλησης. Μια στάση αναμονής αυτήν τη στιγμή μπορεί να είναι χρήσιμη στα εργασιακά. Καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος ενώνονται, το βάρος των ευθυνών και της δουλειάς σου αυξάνονται. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τη συναισθηματική σου ζωή σε προτεραιότητα.

Δίδυμοι
Θα μπορούσες να ονειρεύεσαι μακροπρόθεσμους στόχους, προσωπικούς ή καριέρας με τη νέα Σελήνη στον τομέα της ευθύνης και της φήμης σου, ανοίγοντας τον δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ένα ευχάριστο συναίσθημα αναζωογόνησης σε οδηγεί σε μικρές αλλαγές και λεπτομέρειες οι οποίες χρειάζονται προσοχή παρόλα αυτά. Ίσως αποφασίσεις να δεσμευτείς σε ένα έργο, εγχείρημα ή μελέτη. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη κάνεις μια συμβολική νέα αρχή και απολαμβάνεις ισχυρότερη εστίαση στο πνεύμα και στον τρόπο που θα σου επιτρέψει να αναπτυχθείς, να εξερευνήσεις και να επεκταθείς. Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σε ωθήσουν να βγεις από τις ζώνες της άνεσής σου και τις ρουτίνες. Οι δεσμεύσεις ή οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτό το διάστημα θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Ο έρωτας και το φλερτ λειτουργούν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Λέων
Με τη σημερινή νέα Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου είσαι σε καλή κατάσταση για να ρίξεις επιπλέον ενέργεια σε ένα έργο ή μια έρευνα τις επόμενες εβδομάδες. Σε παρακινεί να κάνεις νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με το συναίσθημα, τους στενούς δεσμούς και τα όνειρά σου. Με τον Ερμή και τον Κρόνο να ενώνονται στον τομέα των συνεργασιών σου, σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις μπορεί να είναι ισχυρές και ελπιδοφόρες. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, προετοιμάσου για γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά.

Παρθένος
Έχεις περισσότερο θάρρος από το συνηθισμένο για να γκρεμίσεις τα τείχη ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον τομέα των συνεργασιών σου. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για τη ζωή σου μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Οι τρέχουσες συνθήκες ωστόσο υποστηρίζουν -αν όχι επιβάλλουν, συμβιβασμούς, διαπραγματεύσεις και δίνουν νέα πνοή στις φιλίες. Θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή προσπάθησε να τα διαχειριστείς με τη λογική.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα στους τομείς της δουλειάς, των καθημερινών υποχρεώσεων, της υγείας και των συνηθειών. Θα θελήσεις να δώσεις μια νέα πνοή στις παλιές ρουτίνες ή να τις προσεγγίσεις με νέους τρόπους. Το να αισθάνεσαι αναστατωμένη με το πως διαχειρίζεσαι τη ζωή σου είναι πιθανό τώρα και αυτό να σε οδηγήσει σε πολύτιμες αλλαγές. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον. Αν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και φρόντισε να βρεις τρόπους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη υπογραμμίζει μια πιο χαρούμενη, δημιουργική και ρομαντική περιοχή του ζωδίου σου, κάνοντας τις επόμενες δυο εβδομάδες καλές για να ξεκινήσεις νέα χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες ακόμη και σχέσεις αγάπης. Είναι καιρός να ακολουθήσεις την καρδιά σου, καθώς ο ενθουσιασμός και τα κίνητρα αυξάνονται. Επίσης σήμερα ο Ερμής συναντά τον Κρόνο και είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Εάν είσαι μόνη, εκπέμπεις χαρά και αισιοδοξία κι αυτό σε κάνει περιζήτητη.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη εφιστά την προσοχή σου στη βάση του σπιτιού ή στο σύστημα υποστήριξης. Μπορεί να πατήσει ένα κουμπί επαναφοράς και μπορεί να βρεθείς αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις στην προσωπική σου ζωή. Επίσης σήμερα μια σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί το σκηνικό για μια δέσμευση σε ένα σημαντικό έργο ή να κλείσεις μια συμφωνία. Ξεκαθαρίσματα προβλέπονται για τη συναισθητική, ερωτική ζωή σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε παρακινήσει να προσεγγίσεις τις καθημερινές σου εργασίες με νέους τρόπους. Είσαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με προσωπικά ενδιαφέροντα, σπουδές, σύνδεση, μάθηση ή μετακίνηση. Η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων ή το να είσαι πιο γενναία με τη μάθηση και την επικοινωνία είναι στο επίκεντρο. Στόχος είναι να είσαι ρεαλίστρια και όχι απαισιόδοξη σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Νέα ενέργεια είναι μαζί σου για τη δημιουργία επιτυχίας και η φιλοδοξία σου αυξάνεται. Η σημερινή νέα Σελήνη προκαλεί μια νέα αρχή στα οικονομικά ή ενισχύει τον αυτοσεβασμό σου. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις καλύτερους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων και των πραγμάτων σου. Ο Ερμής και ο Κρόνος συναντιούνται σήμερα στο ζώδιό σου και οι άλλοι μπορεί να σε καλέσουν για συμβουλές. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σε αφήνουν να κρίνεις με αντικειμενικότητα ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο προμηνύοντας μια κουραστική περίοδο μπροστά σου, καθώς αισθάνεσαι πως ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η έμφυτη συμπόνια και ο ιδεαλισμός σου έρχονται έντονα στο προσκήνιο τώρα και ευτυχώς οι άλλοι αναζητούν πληροφορίες ή συμβουλές από εσένα. Απόφυγε τις υπερβολικές σκέψεις και κυρίως αυτές που σου προκαλούν άγχος. Φρόντισε να βρεις τρόπους να φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Διαβάστε επίσης