Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Και αν ξαναγεννηθούμε, εμείς οι δύο, πάλι θα είμαστε μαζί»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα απο την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση που έθεσε στην παρουσιάστρια, ο καλέσμένος της, Γιάννης Νταλιάνης, όσο μιλούσε για την την θεατρική παράσταση On Ego, την οποία σκηνοθετεί.

«Ένα ερώτημα βασανίζει την σύζυγο στο έργο, ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που θα μπορούσα να στο θέσω σε άλλη φάση. Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις άλλη μία ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα; Ή μία ζωή είναι αρκετή;», ρώτησε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εάν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση, αλλά… Θα σου πω λοιπόν ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω σε πολύ προσωπικές μας στιγμές “Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί! Θα ψάξω να σε βρω”. Δηλαδή, μου είπες κάτι, το οποίο εγώ το συζητάω μαζί του».

Διαβάστε επίσης