Ζώδια Σήμερα 1/3– Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Μπορείς σήμερα να αναζητήσεις τα εσωτερικά κίνητρα, να αφουγκραστείς τις ανάγκες και την ψυχολογία σου φτάνοντας έτσι σε ένα σημείο καλύτερης αυτογνωσίας. Θέσε ως στόχο πιο ρεαλιστικές προσδοκίες στα εργασιακά και μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό. Έχεις αποδείξει ποια είσαι και τι είσαι ικανή να κάνεις. Αντιμετώπισε τις όποιες διαφωνίες και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου με ψυχραιμία. Οι φωνές και οι εντάσεις θα μεγαλώσουν τις αποστάσεις ανάμεσά σας. Μην παρασύρεσαι και μην εντυπωσιάζεσαι από επιπόλαιες γνωριμίες. Μπορεί να έχεις κουραστεί από τη μοναξιά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να οδηγηθείς με κλειστά μάτια σε νέες αδιέξοδες περιπέτειες.

Ταύρος
Περιόρισε το άγχος που σε διακατέχει σήμερα και σκέψου πως θα πρέπει να ξεκινήσεις αισιόδοξα τον μήνα σου, για να τελειώσει και ευχάριστα. Δέξου τις απόψεις συνεργατών και μην λειτουργείς με παρωπίδες. Κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λάθη και να εκτεθείς. Έχεις την τάση να ασκείς έντονη κριτική στον ερωτικό σύντροφό σου. Πες ό,τι έχεις να πεις με όμορφο τρόπο και μην τον προσβάλλεις. Μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον πιθανά να δεχτείς το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις ενός συναδέλφου. Μην ενθουσιάζεσαι και μην εκτίθεσαι άδικα.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σε παροτρύνει να διοχετεύσεις όλο σου το πάθος και τη δύναμη στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Συγκράτησε βέβαια την ορμή σου και μην κάνεις λάθος ενέργειες ή παίρνεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε την ανταγωνιστικότητα και μην προσπαθείς να δείξεις την ισχύ σου με λάθος και υπερβολικό τρόπο στα εργασιακά.
Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες λόγια τα οποία ούτε και εσύ η ίδια πιστεύεις. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και η αίσθηση της μοναξιάς σου μειώνεται. Απόλαυσε τον θαυμασμό και το φλερτ και φρόντισε τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν ιδιαίτερα την ανταλλαγή, τη μάθηση και τη σκέψη για αυτό ξεκίνησε δημιουργικά και αισιόδοξα τη μέρα και τον μήνα σου. Διατήρησε σε ένα καλό επίπεδο τις επαγγελματικές σου σχέσεις και μην τις διακινδυνεύεις για μικρές διαφωνίες. Επίλεξε και δημιούργησε μια ήρεμη και χαλαρή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Αν αντιληφθείς πως οι τόνοι ανεβαίνουν προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Μην παραδίνεσαι αμαχητί στο παρελθόν και επανέρχεσαι στα ίδια λάθη. Φρόντισε τουλάχιστον να τον παιδέψεις λιγάκι, πριν του επιτρέψεις να ξαναμπεί στη ζωή σου.

Λέων
Πρόσεξε σήμερα και μην οδηγείσαι σε ακρότητες -είτε με τα λόγια, είτε με τις πράξεις σου. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθούσε να κάνεις τις σωστές ενέργειες. Διαχειρίσου τα πάντα στα εργασιακά με διαλλακτικότητα και μην παίρνεις φωτιά με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους, ανώτερους ή και πελάτες σε ένα καλό επίπεδο. Έχεις την τάση να θίγεις τον ερωτικό σύντροφό σου με τα λόγια ή με τον τόνο της φωνής σου. Στο χέρι σου είναι να βάλεις φρένο στον εγωισμό σου. Ενέδωσε μέχρι ενός σημείου στο άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Δώσε του τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Παρθένος
Προστάτευσε τα κεκτημένα και τα δικαιώματά σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και κυρίως χωρίς να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου στα εργασιακά. Όλα πηγαίνουν, αν όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελες, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Ζήλια, κτητικότητα και εγωισμός απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κινδυνεύουν απόψε να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Ψάχνεις κάτι ουσιαστικό για να γεμίσεις τη ζωή σου, εσύ που είσαι μόνη, για αυτό μάθε να επιλέγεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός
Πρωτομηνιά σήμερα, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Χωρίς να ξέρεις τον λόγο, σου φταίνε όλοι και όλα και ξεσπάς με το παραμικρό. Αρκετά απαιτητική είναι η μέρα σου στα εργασιακά, μιας και καλείσαι να αντιμετωπίσεις έξτρα υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Την ένταση της ημέρας μην την ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Επωφελήσου από την καλή του πρόθεση και διάθεση και χαλάρωσε στην αγκαλιά του. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες της συναισθηματικής σου ζωής και πράξε ανάλογα. Θέλεις κάτι σταθερό ή απλά μια εμπειρία και λίγο χρώμα έστω και παροδικό. Για το δεύτερο, σου δίνεται η ευκαιρία.

Σκορπιός
Οι ανασφάλειές σου σήμερα έρχονται επικίνδυνα στην επιφάνεια. Ηρέμησε λίγο, δες τα θετικά των εξελίξεων και των υποθέσεών σου και βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε καταστάσεις και στιγμές έντασης στα εργασιακά. Παράμεινε ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στις δικές σου υποχρεώσεις. Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου σε απομακρύνουν από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Μια αγκαλιά και μια συναισθηματική επιβεβαίωση τη χρειάζεσαι. Οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες. Σκέψου πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια και πως τα κριτήριά σου είναι πολύ αυστηρά και σωστά πλέον.

Τοξότης
Αν δεν μπορείς ή αν δεν νιώθεις έτοιμη και ικανή να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις σήμερα, μην πιέζεσαι. Πάρε τον χρόνο σου και βάλε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Συγκεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και βάλτε τες σε σειρά προτεραιότητας. Το όλα μαζί, θα σε οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε και επιστράτευσε σήμερα τη λογική σου και φέρσου ανάλογα στον σύντροφό σου. Μην τον κατηγορείς για πράγματα που δεν ευθύνεται. Απόψε, εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, περιποιήσου τον και φρόντισέ τον διώχνοντας από το μυαλό σου αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις.

Αιγόκερος
Σήμερα φαίνεται να βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Μην παρασύρεσαι σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού. Απόφυγε την ένταση και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις.
Ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις πιθανά λάθη σου, οπότε να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο για καλό αποδεικνύεται τελικά. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου διέγραψε περίπλοκες σκέψεις από το μυαλό σου. Αφοσιώσου αποκλειστικά σε αυτόν και εξασφάλισε στον εαυτό σου μια ήσυχη και ήρεμη βραδιά. Μέσα από τον εργασιακό σου χώρο κάτι ερωτικό πλανάται στον αέρα έντονα. Κάποιος σε πολιορκεί και φαίνεται αποφασισμένος να σε κατακτήσει.

Υδροχόος
Οργάνωσε τις σημερινές υποχρεώσεις σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να αποφύγεις απρόοπτα. Μην υπερεκτιμάς σήμερα τις δυνατότητές σου στα εργασιακά και μην φέρεσαι επιπόλαια. Άκου, σκέψου και κατόπιν δράσε. Η βραδιά με τον σύντροφό σου μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην πειραματίζεσαι εσύ που είσαι μόνη περισσότερο με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και δεν ευδοκίμησε.

Ιχθείς
Στην προσπάθειά σου να γίνεις αποδεκτή από τον περίγυρό σου υπάρχουν στιγμές που καταπιέζεσαι. Σταμάτα να το κάνεις και μάθε να εκτιμάς μόνη σου τον εαυτό σου. Αλλαγές που δεν έχεις επιλέξει εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά σήμερα. Κάνε μια προσπάθεια προσαρμογής χωρίς να εκνευριστείς και να ξεσπάσεις.
Είναι προτιμότερο να συζητήσεις τα όσα νιώθεις να σε δυσαρεστούν και να σε βαραίνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου παρά να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Τα κριτήρια ως προς την επιλογή του συντρόφου σου θα πρέπει να είναι αυστηρότερα σε σχέση με το παρελθόν, για αυτό μην πείθεσαι τόσο εύκολα. Καλύτερα για λίγο ακόμα μόνη, παρά να περάσεις ακόμα μια λαχτάρα.

Διαβάστε επίσης