Χαμός στην εκπομπή “Το Πρωινό”, με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό, οι οποίες, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, είχαν διάρκεια 11 λεπτά.

«Με εντυπωσιάζει δυσάρεστα πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο κάπως, κάποιοι, επιθυμούν να παρουσιάσουν το προφίλ πολλών ανθρώπων. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία ούτε να με ξενίσει αυτό, ούτε να ανταπαντήσω, και ακόμα και αυτό που θεωρούσα ως ένα είδος ευγένειας το να αποτραβιέμαι γιατί μ’ αρέσει ο χρόνος να δείχνει για όλους μας να δείχνουμε το τι κάνουμε μέσα από τη δουλειά μας.

Και η δουλειά μας σχολιάζεται, και όλα σχολιάζονται, και μοιραία γίνεται αυτό γιατί έχουμε επιλέξει ένα αντικείμενο που προβαλλόμαστε έντονα. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι το γεγονός ότι δεν απαντάμε, πάντα βρίσκεται κάτι μεμπτό ακόμα και σε αυτό το οποίο κάνουμε. Μπορεί να λένε κάποιοι άνθρωποι, πολύ κοντινοί σας, άνθρωποι του χώρου μας, ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέω. Μπορεί να γίνεται αυτό όντως. Μακάρι ο τρόπος που επικοινωνώ να είναι αυτό το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι του χώρου μας. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον σταθμό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, ξεκίνησε ένας μικρός χαμός ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Μιλάει πάρα πολύ για ένα πράγμα, το οποίο είναι ελαφρώς ακατανόητο, σου καίει τον εγκέφαλο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, για να πάρει τη σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας και να δηλώσει πως: «Είμαι ο μόνος που καταλαβαίνω την Ιωάννα Μαλέσκου. Είναι ίδιον των πολύ ευφυών ανθρώπων. Η Ιωάννα Μαλέσκου, λογικά, είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος… Επειδή παίρνει πολύ πληροφορία και θεωρεί ότι πρέπει να την αναλύσει από ευγένεια, χάνεται στη μετάφραση».

Η Φαίη Σκορδά παρενέβη και εξέφρασε εντελώς αντίθετη άποψη, δείχνοντας την στήριξη της στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πραγματικά, ανησυχώ για τον τρόπο που σκέφτομαι. Αυτή η κοπέλα έχει ακούσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια. Παρ’ όλα αυτά, βγαίνει και με μία γλύκα απαντάει στον Γρηγόρη. Δεν θα απαντούσα ποτέ! Ποτέ δεν θα απαντούσα», είπε.

Διαβάστε επίσης