Hair Frosting: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την νέα τάση του 2022

Τα τελευταία χρόνια η τάση των μαλλιών που μονοπωλεί είναι το balayage αφού πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να δείχνει η απόχρωση φυσική. Τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο προσκήνιο και το french glossing που χαρίζει απίστευτη λάμψη τόσο στις ανοιχτές όσο και τις σκούρες αποχρώσεις και η αλήθεια είναι πως το έχετε λατρέψει. 

Και τώρα έρχεται, κατευθείαν από το Λονδίνο, ένα καινούριο trend που λέγεται πως θα αντικαταστήσει το εμβληματικό balayage. 

Ονομάζεται “hair frosting” και celebrities όπως η Hailey Bieber και Sofia Richie το έχουν ήδη ακολουθήσει. Στη συγκεκριμένη τεχνική οι hair colorists χρησιμοποιούν ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού τις οποίες απλώνουν σε συγκεκριμένα σημεία των μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες ώστε να δημιουργήσουν ένα πολυδιάστατο εφέ τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και τις πιο σκούρες βάσεις. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα sun-kissed φινίρισμα και μια αντίθεση απόλυτα φυσική που δημιουργεί ο ειδικός με τα κλασικά αλουμινόχαρτα όπως ακριβώς κάνει και με τα highlights. 

Διαβάστε επίσης