Ζώδια Σήμερα 26/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της καριέρας και των ευθυνών σου, εναρμονιζόμενη με τον Δία και τον Ουρανό και έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς με τη δουλειά ή τους στόχους σου. Αποκτάς μια νέα προοπτική για το πως σε βλέπουν οι άλλοι, καθώς και τις επιδόσεις σου. Επινοείς ισχυρές στρατηγικές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή μπορεί να μάθεις κάτι που βοηθά στην προώθηση των ενδιαφερόντων σου. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα για αυτό και γίνεσαι λίγο εσωστρεφής.

Ταύρος
Έχεις την ενέργεια σήμερα για να διδάξεις και να μοιραστείς. Αναζητάς ελκυστικές εμπειρίες και ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, με τη Σελήνη να ξοδεύει τη σημερινή και αυριανή μέρα στον τομέα της περιπέτειας, του πνεύματος και των προοπτικών σου. Παρόλα αυτά εξοικονομείς χρόνο για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, παρελθοντικές σκέψεις ή απρόσμενες συναντήσεις σου δημιουργούν προβληματισμό.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, η ανάγκη σου να παραιτηθείς και να στοχαστείς είναι έντονη. Η επεξεργασία των συναισθημάτων σου και των πρόσφατων γεγονότων είναι ζωτικής σημασίας αυτήν την περίοδο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και τους ανθρώπους γύρω σου. Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα αντίληψη για μια κατάσταση. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει και να σε κάνει να περνάς όμορφα. Εάν είσαι μόνη, μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να σε κυριεύουν.

Καρκίνος
Είναι πιθανό να απολαύσεις μια νέα και βελτιωμένη προοπτική για τη ζωή σήμερα. Η επιθυμία να υποστηρίξεις ή να διασκεδάσεις τους άλλους είναι στην πρώτη γραμμή και μπορεί να είναι συναισθηματικά αναζωογονητικό να εστιάσεις σε κάποιον. Είναι μια μέρα προσανατολισμένη στις σχέσεις και τείνεις να χαλαρώνεις λίγο με προσωπικές ατζέντες και σχέδια. Ψάχνεις επίσης τρόπους να ανοίξεις τα φτερά σου με κάποιον τρόπο, καθώς η επιθυμία σου να εξερευνήσεις νέα πράγματα είναι πιο δυνατή από ότι συνήθως.

Λέων
Ό,τι σε κάνει πιο οργανωμένη και ό,τι σε κάνει να νιώθεις υπεύθυνη για την καθημερινότητα σου, ευνοείται σήμερα και νέες προσεγγίσεις και μέθοδοι είναι ευπρόσδεκτες. Στην πραγματικότητα ψάχνεις τρόπους για να βελτιώσεις ή να ανανεώσεις τις ρουτίνες σου. Κάποια πράγματα αποδεικνύεται ότι είναι ευκολότερα από ότι φανταζόσουν. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου νιώθεις όμορφα, καθώς οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις ρέουν φυσικά. Εάν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Μια σχέση μπορεί να φέρει σήμερα τον καλύτερο εαυτό σου στην επιφάνεια και πραγματικά φαίνεται να το απολαμβάνεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς, της αναψυχής, της αγάπης και της αυτοέκφρασης. Αξιοποιείς στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου, τα χόμπι και τις σχέσεις σου. Τελικά χρειάζεσαι ποιοτικά κανάλια για να εκφραστείς δημιουργικά και σήμερα τα βρίσκεις εύκολα.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν στη δημιουργία μιας ανοιχτής ατμόσφαιρας στην προσωπική σου ζωή και επίσης είναι μια καλή μέρα για να λύσεις προβλήματα ή να εμπλακείς σε αντικειμενικές και χρήσιμες συζητήσεις. Η Σελήνη περνά σήμερα και μέρος του αύριο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σε καλεί να επικεντρωθείς εκεί. Είναι ωραίο να κάνεις κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, βρίσκεις ενδιαφέροντα που σε κάνουν να περνάς εξίσου όμορφα και να μην κάνεις δεύτερες σκέψεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά σήμερα και μέρος του αύριο στον τομέα των επικοινωνιών σου και εναρμονίζεται με τον Ουρανό και τον Δία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις παρατηρητικές σου ικανότητες. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές και ελάχιστα εμποδίζουν τις υγιείς αλληλεπιδράσεις. Μια μικρή αλλαγή στη ζωή σου ή μια ευχάριστη είδηση τονώνει τη διάθεσή σου, αλλά και τη δοτικότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει, ώστε να μπορέσεις να οραματιστείς τα σχέδιά σου πιο καθαρά. Οι δραστηριότητες που σε συνδέουν με τον φυσικό κόσμο είναι πιο κατάλληλες, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα και μέρος του αύριο. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις αυτά που έχεις και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Η συναισθητική σου ζωή και τα συναισθήματά σου ξεκαθαρίζουν και παίρνεις τις αποφάσεις που πρέπει.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα και μέρος του αύριο στο ζώδιό σου και εναρμονίζεται με τον Ουρανό και τον Δία. Ίσως είναι μια στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Ζωντανές, ζωηρές επικοινωνίες υπάρχουν και είσαι στο επίκεντρο. Η διαίσθησή σου βοηθά να εντοπίσεις τις ευκαιρίες, ιδιαίτερα αυτές που συνδέονται με τη σύνδεση ή τη μάθηση. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες σου αρκεί να τις εκφράσεις. Αν είσαι μόνη, αναζητάς κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκοπείς από το παρελθόν.

Υδροχόος
Η Σελήνη σε παροτρύνει να απολαύσεις ένα χαμηλό προφίλ ή κάποια συναισθηματική ανανέωση. Είναι μια στιγμή να ανανεωθείς και να αποκαταστήσεις τα συναισθήματά σου. Η παρατηρητικότητά σου είναι ισχυρή βοηθώντας σε να δεις κάτι που είχες χάσει λόγω κούρασης στο παρελθόν. Αν δοθεί χρόνος, άκουσε τον αγαπημένο σου και κατανόησε τα παράπονα ή τις ανάγκες του. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με μια πρόσφατη γνωριμία ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις σε εμπνέουν να συνδεθείς, καθώς η Σελήνη σήμερα και μέρος του αύριο την περνά στον κοινωνικό σου τομέα και μάλιστα εναρμονιζόμενη με τον Ουρανό και τον Δία έχεις την τάση να εστιάζεις σε θετικούς στόχους και επιθυμίες. Μπορείς να εξερευνήσεις νέες επιλογές και ιδέες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να λάβεις μέτρα και να μειώσεις το άγχος. Οι φίλοι δίνουν καλές συμβουλές ή φέρνουν καλά νέα που αφορούν στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης