Ναταλία Γερμανού: “Είμαστε σε ευαίσθητη θέση, πρέπει να σας ψυχαγωγήσουμε. Δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τι συμβαίνει γύρω μας”

Κανονικά προβλήθηκε σήμερα η εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”, στον Alpha, με τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της, να κάνουν μια διαφορετική έναρξη.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη εισαγωγή στους τηλεθεατές αναφερόμενη στον τρόπο που θα διαχειριστεί η ίδια και οι συνεργάτες της, τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία.

Καλό σας μεσημέρι, καλώς ήρθατε στο “Καλύτερα δε Γίνεται” λέει. Είναι αυτές οι αμήχανες στιγμές που περνάει η ψυχαγωγία αυτές τις πολύ κρίσιμες που περνάει ο πλανήτης που είμαστε όλοι σε αυτή τη πολύ μουδιασμένη θέση αλλά και αυτή την ευαίσθητη θέση που θέλουμε και πρέπει να σας ψυχαγωγήσουμε γιατί βεβαίως και εσείς πρέπει να ξεχαστείτε και εμείς πρέπει να ξεχαστούμε.

Το ότι ξεχνιόμαστε δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τι συμβαίνει γύρω μας, το βλέπετε άλλωστε παντού, ό,τι είδηση και αν διαβάσεις για τον πόλεμο διαβάζεις και για τον πόλεμο που μονίμως έχει σαν θύμα αυτούς που δεν φταίνε, τον άμαχο πληθυσμό.

Αναγκαστικά και ίσως είναι λάθος λέξη, και εμείς θα αναφερθούμε σε αυτό και θα έχουμε μία πολύ μικρή σύνδεση, απαραίτητη και ουσιαστική γιατί είναι κάτι που μας αφορά όλους. Είναι γύρω μας και ό,τι συμβαίνει στη γειτονιά σου επηρεάζει και το δικό σου σπίτι. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί, πιο κατάλληλοι να σας ενημερώσουν. Η πηγή των γεγονότων είναι σίγουρα τα ειδησεογραφικά κανάλια και οι ενημερωτικές εκπομπές“, είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης