Ιλάειρα Ζήση: “Ο Μαυρίκιος θέλει παιδί, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, κατά τη διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου. 

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος, ότι του έχω δώσει νεότητα. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ, βάζουμε μάσκες», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Για το γεγονός ότι έχουν γίνει viral οι δυο τους τον τελευταίο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά».

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση παιδιού, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Τώρα το θέλω», ενώ η Ιλάειρα Ζηση τόνισε από την πλευρά της: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω! Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης