Η συγκινητική εξομολόγηση της 53χρονης που έμεινε έγκυος με δανεικό ωάριο

Η Σοφία που έμεινε έγκυος στα 53 της χρόνια, με δανεικό ωάριο και ο σύζυγός της βρέθηκαν στην εκπομπή T-Live και περιέγραψαν τα συναισθήματά τους.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο τους, προσπαθούσαν να γίνουν γονείς επί 11 ολόκληρα χρόνια, τελικά μετά από πολλές δυσκολίες τα κατάφεραν, με τη βοήθεια και την καθοδήγη του dr. Κωνσταντίνου Πάντου.

Πλέον η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

«8 χρόνια πριν, όταν πήγα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική, κατά τη διάρκεια κάποιων εξετάσεων ανακάλυψα ότι είχα μείνει μόνη μου έγκυος. Η κύηση όμως ήταν παλίνδρομη και απέβαλλα. Μετά από αυτό είπα ότι δεν το ξαναπροσπαθώ. Λίγο μετά τα 49 μου. Ήταν μεγάλη απογοήτευση» εξομολογήθηκε από τη δική της πλευρά η Σοφία η οποία στη συνέχεια εξήγησε πως έχασε την προθεσμία για την πρώτη της εξωσωματική αφού μετά τα 50 απαγορεύεται να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία.

T-live: Προσπαθούσε για χρόνια να αποκτήσει παιδί και έμεινε έγκυος στα 52  της - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

«Είμαι συγκινημένος, τα έχω αφήσει όλα πίσω μου και περιμένω την ώρα που θα έρθει στον κόσμο αυτό το παιδί» είπε με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη ο σύζυγος της Σοφίας ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους που θα είναι αγοράκι.

Όσο για τα σχόλια που μπορεί να ακούσει στο μέλλον το παιδάκι τους λόγω της ηλικίας τους εκείνοι απάντησαν στέλνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα προς τον κόσμο.

«Ποιος καθορίζει το ηθικό και ποιος το ανήθικο; Μακάρι μέσα από αυτή την εκπομπή να μπορέσουμε έστω και ένα ζευγάρι να το παροτρύνουμε να συνεχίσει την προσπάθειά του για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να μεγαλώσει την οικογένειά του. Μπορεί να είμαι 53 ετών αλλά αισθάνομαι και έχω μέσα μου το παιδί. Το παιδί θέλει αγάπη και  φροντίδα» δήλωσε ο σύζυγος της Σοφίας.

Διαβάστε επίσης