Κατερίνα Στικούδη: Η νέα ζωή ως μαμά και ο δύσκολος τοκετός

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, τη δύσκολη γέννα που είχε αλλά και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό», είπε αρχικά η τραγουδίτρια.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι ο γιός της είναι ίδιος ο άνδρας της και θα τον ονομάσουν Βύρωνα, όπως λένε και τον πεθερό της, αλλά και το δικό της αγαπημένο όνομα.

«Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία».

Μίλησε με τρυφερά λόγια για τον άνδρα της, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό πατέρα και αποκάλυψε ότι εκείνος θα ήθελε από τώρα να αποκτήσουν και ένα δεύτερο παιδί αλλά εκείνη πιστεύει ότι πρέπει πρώτα να απολαύσουν και να χαρούν το πρώτο.

«Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

Η Κατερίνα Στικούδη είχε έναν δύσκολο τοκετό αλλά όπως είπε είναι μαχήτρια και δεν το έβαλε κάτω.

«Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα».

Δεν απέφυγε να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια για την επιστροφή της στο σόου J2US λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, λέγοντας ότι δεν θα απολογηθεί αν έλειπε 4-5 ώρες από το μωρό, ούτε έχει να αποδείξει κάτι..

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο; Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι.

Διαβάστε επίσης