Άννα Φόνσου: Ο επεισοδιακός γάμος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και το σκισμένο νυφικό

Η Άννα Φόνσου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για τον πρώτο της γάμο, όπου κουμπάρα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως εξομολογήθηκε, επικράτησε πανδαιμόνιο από τον κόσμο που ήθελε να πλησιάσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αποτέλεσμα το νυφικό της Άννας Φόνσου να σκιστεί και να αναβληθεί ο γάμος.

«Ήταν κουμπάρα μου γιατί ήμασταν κολλητές. Μου έφαγε το σουξέ του γάμου. Μου έσκισαν το νυφικό για να φτάσουν την Αλίκη, που ήταν δίπλα μου. Η πεθερά μου μού έκανε άλλον γάμο, μετά από μια εβδομάδα. Ο παπάς είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Είχε κλείσει όλη η Σκουφά. Τότε ήταν ρομαντική εποχή κι είχε έρθει ο κόσμος να δει τη νύφη, την Βουγιουκλάκη και τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και συμπλήρωσε: «Τώρα δεν είναι έτσι, άλλη εποχή βέβαια. Η Αλίκη είπε στον παπά πως δεν θα τον συνεχίσετε, θα μείνει ανύπαντρη και της απάντησε ότι δεν θα μείνει ανύπαντρη, τής έδωσα την πρώτη ευχή. Εν τω μεταξύ η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο γιατί της είχαν ανοίξει το κεφάλι. Την τραβούσε ο κόσμος για να δει το νυφικό. Ο γάμος έγινε σε δέκα ημέρες στο Καβούρι»

Διαβάστε επίσης