Αγγελική Ηλιάδη: Με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε οριστικά από τη Φάρμα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό».

Μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και αποκάλυψε πως είναι ακόμα ζευγάρι μαζί του μετά την αποχώρησή τους από τη “Φάρμα”.

«Ξεκίνησα ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτά που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη. Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Πάντα υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη από την αρχή… Δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ με τα άλλα παιδιά ήμασταν χύμα. Οπότε το ένα έφερε το άλλο», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη και συνέχισε:

«Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνωρίσαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί»

Διαβάστε επίσης