Έλενα Χριστοπούλου για Πάνο Καλλίτση: Με συκοφαντεί και με διαβάλλει – Είναι βαθιά χυδαίο και λυπηρό αυτό

Για την έντονη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Η κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άσχημη τροπή που έχει πάρει το δίαζύγιό της με τον γνωστό hairstylist, τονίζοντας ότι δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις.

“Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς. Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι”.


Η Έλενα Χριστοπούλου, εξομολογήθηκε πως ζήλεψε το άυλο διαζύγιο λόγω του ότι οι άνθρωποι πλέον μπορούν να χωρίζουν μέσω ιντερνετ, ενώ εκείνη περίμενε τέσσερα χρόνια προκειμένου να βγει το διαζύγιό της.

“Ζήλεψα πολύ τις προάλλες ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι δυο άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν μέσω Ίντερνετ με μια υπογραφή και τους έρχεται ένα χαρτί. Έτσι ωραία και απλά θα πρέπει να λύνονται όλα μεταξύ δύο πολιτισμένων ανθρώπων. Εγώ δυστυχώς για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα”.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό που διεκδικεί, δήλωσε: “Βεβαίως υπάρχουν και έχουν αναγνωριστεί και με δικαστική απόφαση. Ας κρατήσουμε ότι μετά τον χωρισμό μου, στα 41 μου χρόνια, χρειάστηκε να κάνω μια καινούρια αρχή, παρόλο που φοβήθηκα και αισθάνθηκα μετέωρη. Αλλά είπα ότι θα τα καταφέρω παρόλο που πόνεσα πολύ. Με πληγές που ήταν ανοιχτές. Με όλο τον πόλεμο που δέχομαι. Αρκεί να βάλεις στο Google το όνομά μου, βγαίνει ο πρώην σύζυγός μου, ο δικηγόρος του και το διαζύγιο”.

”Έκανε μήνυση στην μητέρα μου”

Η κριτής του GNTM μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο πρώην σύζυγός της έκανε μήνυση και στη μητέρα της ως ψευδομάρτυρα. “Έχω μια γυναίκα 67 χρόνων να την τρέχει στα δικαστήρια ένας άνθρωπος που αγάπησε και έβαλε στο σπίτι της, που ήταν ο σύζυγος της κόρης της. Εγώ στην αδελφή του και τη μητέρα του δεν έχω κάνει μήνυση. Δεν θα τολμούσα ηθικά” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα το έκανε και θα άλλαζε τα πάντα.

“Κάποτε έλεγα πως “ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. Δεν το πιστεύω πια. Πρέπει κάθε άνθρωπος να προσέχει πολύ τις επιλογές του και πού δίνει την αγάπη του” Σημειώνεται πως το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 2017, ύστερα από 6 χρόνια γάμου.

Διαβάστε επίσης