Aθηνά Ευμορφιάδη για Μυριέλλα Κουρεντή: “Μου είπε πως ξεκίνησε το φλερτ για πλάκα, αλλα ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη “

Καλεσμένη στην εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Αθηνά Ευμορφιάδη, οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για την πολυσυζητημένη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, κάνοντας αρκετές αποκαλύψεις.

«Δεν μου έγινε εμμονή τι έκανε η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη. Υπάρχει μοντάζ, κόψιμο, ράψιμο. Σίγουρα δε χωράνε και όλα. Η Μυριέλλα έπαιζε με τα νεύρα μας. Τη μία μέρα μας έλεγε κάτι και την επόμενη μέρα το άλλαζε. Είχε φτάσει σε σημείο να πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα και να μας κατηγορεί. Τόσο πολύ.

Για αυτό άρχισα και εγώ να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Το βλέπαμε. Μέχρι και η παραγωγή την τράβαγε να φύγει από τους Μπλε. Μίλαγε με όλους. Μόνη της πήγαινε. Εγώ λοιπόν, επειδή της έλεγα ότι φταίει για πράγματα που έχουν δημιουργηθεί, δεν της άρεσε και μου έκανε επίθεση…

Η Μυριέλλα ξεκίνησε το φλερτ με τον Κατσαούνη για πλάκα στην αρχή, εν τέλει όμως της άρεσε και εμένα μου είπε ότι όντως στην πορεία τον ερωτεύτηκε. Έκατσε και μου είπε κάποια πράγματα για τη ζωή της, ότι όντως τον ερωτεύτηκε αυτόν τον άνθρωπο, ασχέτως αν μετά είδε πράγματα που δεν της άρεσαν. Στην αρχή ό,τι και να της έκανε αυτός ο άνθρωπος, τον δικαιολογούσε. Λογικό είναι όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται. Όταν όμως είδε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα και όταν ο Λάμπρος με τη Ναυσικά ξεκίνησαν να τη συμβουλεύουν, άλλαξε. Εγώ ήξερα ότι έχει σχέση με τον John, πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ο Κατσαούνης όμως, πληγώθηκε πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση. Εισέπραξε ότι η Μυριέλλα παίζει» είπε, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Διαβάστε επίσης