Ηρθαν τα μεταλλικά eyeliners – Δες πως να τα φορέσεις σωστά

Η πετυχημένη makeup artist, Katie Jane Hughes, αναφέρει ότι η σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2022 είναι πλημμυρισμένη από χρώματα, γι’ αυτό κάθε γυναίκα πρέπει να είναι τολμηρή και πλήρως προετοιμασμένη, να ανανεώσει το μακιγιάζ της, με βασικό χαρακτηριστικό το χρώμα.

Μπορεί το μαύρο και το σοκολατί-καφέ eyeliner να είναι διαχρονικά και κλασικά, ωστόσο και τα χρωματιστά έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις τάσεις της ομορφιάς τις τελευταίες δεκαετίες.

Από τα παστέλ χρώματα του 1960, μέχρι τα glitter πράσινα της δεκαετίας του ’70 και τα νέον της δεκαετίας του ’80, το 2022 είναι η χρονιά που βιώνουμε μια συγχώνευση ρετρό χρωμάτων.

Αρκεί να αποφασίσετε να ξεφύγετε από τα κλασικά, ουδέτερα χρώματα και να κάνετε ένα βήμα μπροστά στο μακιγιάζ σας, ξεκινώντας με μία λεπτή γραμμή στις άνω ρίζες των βλεφάρων. Αποχρώσεις όπως το χάλκινο, το απαλό μπλε είναι πιο κοντά στα κλασικά χρώματα και σίγουρα δε θα σας κάνουν εντύπωση, ωστόσο γίνετε πιο τολμηρές και πείτε ναι στο κόκκινο, το κίτρινο αλλά ακόμα και στο κεραμιδί με shimmer.

Metallics are the new Classics

«Ο πρώτος τρόπος για να ξεφύγετε από το καθημερινό σας μαύρο και καφέ είναι να αναζητήσετε άλλους γήινους τόνους» συμβουλεύει η Hughes. «Οτιδήποτε, από χρυσό έως πράσινο του δάσους ή ένα χάλκινο κοκκινοκαφέ είναι ιδανικό». Το κλειδί για να καταλήξετε σε μια απόχρωση είναι να ακολουθείτε τον τόνο του δέρματός σας, τον οποίο μπορείτε να βρείτε εύκολα, αν σκεφτείτε ποιο είδος κοσμήματος σας ταιριάζει πιο πολύ. «Όποιος φοράει κυρίως χρυσό θα πρέπει να δοκιμάσει αποχρώσεις του χρυσού, ενώ όσοι προτιμούν το ασήμι, αποχρώσεις του ασημί. Η ίδια θεωρία ισχύει και για το ροζ χρυσό, με κορυφαίες επιλογές το μπρούτζινο και το χάλκινο».

Συνδυάστε δύο διαφορετικά, χρωματιστά eyeliner

Συνδυάστε το χρυσό με το ασημί

Μπλε μεταλλικό

Διαβάστε επίσης