Λίντα Εβαντζελίστα: Δείχνει το παραμόρφωμένο απο τις αισθητικές επεμβασεις, πρόσωπο της

Η Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα εμβληματικά και ακριβοπληρωμένα supermodels των 90s, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας, στα 56 έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση και αποκάλυψε ότι παραμορφώθηκε μόνιμα μετά από επέμβαση αισθητικής.

Με μια νέα της φωτογράφιση στον περιοδικό People, η Λίντα Εβαντζελίστα θέλησε να δείξει την παραμόρφωση στο σώμα της. Tο «χτύπημα» στο εξώφυλλο του περιοδικού τα λέει όλα: «Αυτός είναι ο εφιάλτης της αισθητικής μου επέμβασης». Σε αποκλειστική της συνέντευξη, το fashion icon μιλάει ανοιχτά στο περιοδικό για την αισθητική διαδικασία που όπως τονίζει την άφησε «βάναυσα παραμορφωμένη» αλλά και για τη μάχη που δίνει για να κερδίσει ξανά τη ζωή της.

Όπως ομολογεί ο πάλαι ποτέ «χαμαιλέοντας» της μόδας, «μου άρεσε να βρίσκομαι πάνω στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω», λέει η ίδια με δάκρυα στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας. «Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι, κρυμμένη από όλους και γεμάτη από ντροπή. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο αυτό το μαρτύριο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους».

Μέσα σε τρεις μήνες μετά τις θεραπείες της, η Εβαντζελίστα άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του στήθους της. Ήταν οι ίδιες περιοχές που θέλησε να συρρικνώσει μέσω διαδικασίας μείωσης λίπους που ονομάζεται CoolSculpting. Λίγες μέρες μετά άρχισαν τα περίεργα συμπτώματα. Στις συγκεκριμένες περιοχές ένιωθε την επιδερμίδα της να σκληραίνει και η υφή της να γίνεται πιο τραχιά. Μετά ένιωθε ένα διαρκές μούδιασμα. «Προσπάθησα να επιδιορθώσω τη ζημιά μόνη μου, νομίζοντας ότι κάνω κάτι λάθος», λέει σήμερα η Εβαντζελίστα. Oι φωτογραφίες που δείχνει στο περιοδικό People είναι σοκαριστικές.

Ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα και να ασκείται περισσότερο. «Έφτασα να μην τρώω καθόλου. Νόμιζα ότι έχανα το μυαλό μου» θυμάται. Τελικά, τον Ιούνιο του 2016 πήγε στον γιατρό της. «Έβγαλα τη ρόμπα μου. Και τον ρώτησα: “Δεν έχω φάει, πεινάω. Τι κάνω λάθος;”». Όταν της διέγνωσε παράδοξη υπερπλασία λιπώδους ιστού, εκείνη απόρησε, «Τι στο διάολο είναι αυτό;». Η απάντηση ωστόσο που έλαβε ήταν απόλυτη και σκληρή. Πιο συγκεκριμένα ο ειδικός της είπε να σταματήσει τη δίαιτα και πως καμία σωματική άσκηση δεν πρόκειται να διορθώσει τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης