Δούκισσα Νομικού: Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννα

Η Δούκισσα Νομικού, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε εκτός των άλλων και για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα, αλλά και στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη μετά τον γάμο τους.

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει.

Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί», ανέφερε για τις στιγμές με τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες.

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες;

Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε επίσης