Δούκισσα Νομικού: “Μου λείπουν τόσο πολύ τα… ραβασάκια του Θέμου”

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, για το πώς βιώνει τη μητρότητα. Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη με την ίδια να απαντά πόσο πολύ της λείπει.


«Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ… Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα”, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας. Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους καλεσμένους της εκπομπής: «Κανείς δεν περίμενε από εμένα, με είχαν λίγο ότι ως Δούκισσα τους αγαπάω όλους και δεν θα τους στριμώξω, ότι και να τους ρωτούσα όμως, απαντούσαν. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βγάλω την είδηση, ο Θέμος μου έλεγε να ρωτήσω τι πραγματικά ενδιέφερε εμένα να μάθω από τον καλεσμένο».

Διαβάστε επίσης