Βαλάντης για Μυριέλλα Κουρεντή: «Είμαι πουριτανός. Όταν έμαθα ότι έχει σχέση έξω και φλερτάρει με τον Γιώργο, μου γύρισε το μάτι»

Καλεσμένος στη εκπομπή του Love it  με την Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε o Bαλάντης, όπου μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από το παιχνίδι αλλα και για τα ζητήματα που προέκυψαν μεταξύ του ιδίου και των συμπαικτών του.

«Το να βρίσκομαι στο survivor ήταν μια ωραία στιγμή της ζωής μου» τόνισε σε πρώτη φάση ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά του για την ομάδα των Διασήμων: «Δεν παίρνανε πρωτοβουλίες τα παιδιά. Εγώ ενοχικά προσέφερα στην καλύβα γιατί ήμουν αδύναμος αγωνιστικά και πήγα πολύ αγύμναστος. Είχα πει στα παιδιά θέλω να με έχετε προτεινόμενο γιατί δεν ήμουν καλός παίκτης. Δεν με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να φύγω. Πίστευα ότι θα ήταν αλλιώς. Με δυσκόλεψε πιο πολύ το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά στην ουσία μου έλεγαν μην παίξεις σε αυτό το παιχνίδι για να μην χάσουμε πόντο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα την αγκαλιά της ομάδας. Όταν έφερνα νίκες αισθανόμουν μια απειλή. Νομίζω το συζητούσαν. Εγώ επέμενα πως δεν θα αντέξω, είχα πολλά πράγματα να κάνω στην Αθήνα καθυστέρησα μάλιστα αρκετά. Περίμενα πως θα φύγω νωρίτερα. Το έλεγα κάθε φορά και στον κόσμο ότι δεν θέλω να μείνω. Μπήκα πέρασα αυτό που ήθελα, τα έζησα όλα», είπε ο τραγουδιστής.

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον τρόπο που αντιδρούσε έτσι στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι της πατριαρχικής σχολής, θέλω λίγο η γυναίκα να είναι… Όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση έξω ενώ φλερτάρει με τον Γιώργο, μου γύρισε το μάτι… Δε μου αρέσει σαν άντρας που είμαι να κοροϊδεύουν έναν άλλο άντρα» είπε.

Διαβάστε επίσης