Brit Awards 2022: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Το βράδυ της Τρίτης δόθηκαν για το 2022 τα Brit Awards, δηλαδή Βρετανικά Μουσικά Βραβεία. Η νύχτα έγινε μέρα στο Λονδίνο ενώ οι Βρετανοί και όχι μόνο θυμήθηκαν την προ Covid εποχή, τότε που το κόκκινο χαλί γέμιζε από λαμπερές παρουσίες.

Σίγουρα την παράσταση να έκλεψε η Αντέλ που επέστρεψε στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του τέταρτου άλμπουμ της, στα τέλη του 2021.

Η Αντέλ εμφανίστηκε στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία του 2022 φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη Armani τουαλέτα και εντυπωσίασε

Το σύνολο της Μάγια Τζάμα θύμιζε τη θρυλική εμφάνιση της Σερ στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 1986. Η παρουσιάστρια καλωσόριζε τους υποψήφιους για βραβεία κατά τη διάρκεια της επίδειξης στο κόκκινο χαλί. Πιο συγκεκριιμένα, η σταρ είχε επιλέξει ένα μπαντό τοπ με ζιγκ-ζαγκ τελειώματα και το είχε συνδυάσει με μάξι φούστα με ανεστραμμένα τρίγωνα κομμένα γύρω από τη μέση, που συγκρατούνται από ένα κορδόνι ζώνη.

H τραγουδίστρια και χορεύτρια των Pussycat Doll, Άσλεϊ Ρόμπερτς κράτησε τα χέρια της ζεστά με μερικά πολύ μακριά γάντια. Όσο για τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της;. Τα περισσότερα ήταν σε εκτεθειμένα ιδίως το στήθος αλλά και ο θώρακας. Το φόρεμα με τα cutpouts που επέλεξε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

 Η τραγουδίστρια Anne-Marie διάλεξε ένα ροκ στυλ με ένα αυστηρό δερμάτινο τζάκετ με την υποψία ενός μικροσκοπικού τοπ από μέσα. .

H ηθοποιός Τζέιμι Γουίνστονν διάλεξε ένα sequinded φόρεμα. Το ταίριαξε με πολύχρωμα φτερά στρουθοκαμήλου και ασορτί μακιγιάζ στα μάτια. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το άνοιγμα στην περιοχή κάτω από το στήθος αλλά και οι lace-up γόβες με τα χοντρά τακούνια,

Το total black είχε την τιμητική του και στην εμφάνιση της τραγουδίστριας Lola Young. Η ίδια επέλεξε επίσης ένα σακάκι πάνω από ένα see-throgh τοπ αλλά και μπότες σε στυλ 70s για τις οποίες οι Abba θα ήταν περήφανοι.

Η Μπέκι Χιλ πόνταρε σε ένα σμαραγδί μίνι φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Alberta Ferretti. Η ίδια ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης