Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν θύμωσα με συνεργάτη μου επειδή έφυγε για τα λεφτά»

Μετά την παράσταση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση από το θέατρο Ήβη, οι δηλώσεις της ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα για την οικονομική δυσμένεια των ηθοποιών, δεν άφησαν την Ελένη Μενεγάκη ασυγκίνητη. 

 Η ίδια  σχολίασε ότι:

«Συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι για τους ηθοποιούς όταν χάνουν έναν συνάδελφό τους ειδικά αν παίζουν κωμωδία. Δύο, πόσο δύσκολο είναι για ένα κομμάτι ηθοποιών το οικονομικό. Άκουσα να λέει για 100 ευρώ μεικτά. Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά υποφέρουν οικονομικά και χρειάζεται να κάνουν άλλες 5 δουλειές αν τις βρούνε»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συμπληρώνει:

«Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο χωρίς δουλειά. Μην μένουμε πάντα σε κάποιους που έχουν μεγάλη διαδρομή. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν τους ξέρουμε καν. Δεν χρειάζεται να κρίνουμε. Με ρώτησαν παλιά σε τι πράγμα δεν μπορώ να πω όχι όταν φεύγει ένας συνεργάτης; Αν ο άλλος με πιάσει και μου πει “Ελένη είναι οικονομικό το θέμα” σήκωνα τα χέρια ψηλά. Το κατανοούσα πάντα και το κατανοώ. Εγώ ποτέ δεν θύμωσα με συνεργάτη μου επειδή έφυγε για τα λεφτά!»

Διαβάστε επίσης