Ανδρομάχη: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας που έπεσε θύμα revenge porn στα 15 της

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ανδρομάχη., ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που έπεσε θύμα revenge porn.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, όταν ηταν σε ηλιακία ν 15 ετών, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15 μου. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού, στο ίντερνετ και παντού για κάποιο λόγο. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που την κουβαλάς για μια ζωή. Δεν το κάνεις σε κανέναν. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου. Εγώ αρχικά έμαθα πως κυκλοφορούν στα κινητά. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου η Όλγα ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα. Τώρα φαίνεται αστείο, τότε δεν ήταν. Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου.

Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, δεν είσαι ο Θεός.

Έχεις να κάνεις με όλο αυτό τον κόσμο. Όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Δε σκέφτεσαι πως θα συμβεί σε σένα αν δεν το πάθεις. Οι γονείς μου όταν το έμαθαν αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ήταν να γίνει. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα, γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου και από αυτό που κάνω και πως το κάνω» εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

Διαβάστε επίσης