Survivor – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο Άρης Σοϊλέδης με χρησιμοποιήσε και έστησε ψηφοφορία

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολουθήσαμε χθες βράδυ, στο Survivor, με τους διάσημους να χανουν το παιχνίδι ασυλίας.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας μεταξύ των Διάσημων και των Μαχητών, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόδωσε τη στημένη ψηφοφορία σε βάρος της από την πλευρά του Άρη Σοϊλέδη.

«Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε και δεύτερη ψηφοφορία, ήμουν 99% σίγουρη ότι τα παιδιά θα ψηφίσουν εμένα. Κι αυτό γιατί πριν πάμε στο Συμβούλιο, ο Άρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πάει να πιάσει τη Βρισηίδα και να της προτείνει να μη δώσει κάποιον άλλο για αποχώρηση… όπως τη Μυριέλλα, τη Ναυσικά, τον Λάμπρο, τον Απόστολο αλλά εμένα. Πραγματικά δεν ξέρω που το στηρίζει ο Άρης αυτό. Έχει αναφέρει ερχόμενος απ’ έξω ότι εγώ δεν κινδυνεύω και είμαι αγαπητή κλπ. Εγώ γύρισα και τους είπα ότι αυτό δεν το ξέρουμε, κι όπως είδαμε και με την αποχώρηση του Θανάση… δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί εμένα η ομάδα μου συνέχεια, να μπαίνω εγώ μπροστά, να βγάζω εγώ το φίδι από την τρύπα ώστε να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους εδώ κι εγώ να κινδυνεύω με αποχώρηση» δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης