Πάνος Νάτσης: Η πρώτη συνέντευξη της συντρόφου του, Διονυσίας Γεωργιάδου

Έχουν περάσει 10 ημέρες από το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του ηθοποιού, Πάνου Νάτση και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία ήταν ζευγάρι αρκετό καιρό και σκόπευαν να παντρευτούν, έσπασε τη σιωπή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει. Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός», είπε η Διονυσία και ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε επίσης