Μαρία Αντωνά: Στο πλεύρο του Άρη Σοϊλέδη – Ξεσπά κατά της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Μαρία Αντωνά ξέσπασε on air, με αφορμή τον καβγά της Βρισηίδας με τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη και τα όσα διαδραματίζονται στο νησί του Αγίου Δομίνικου.

«Το πιο τρομερό απ’ όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλά για σεβασμό. Δηλαδή αν προτρέξουμε σε ένα πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η ίδια δεν έχει σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση.

Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, ό,τι και να έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση. Ούτε με τσακωμούς μπορείς να το λύσεις, ούτε να επιτίθεσαι στον άλλον λεκτικά. Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δηλαδή δε μπορείς να είσαι όλη μέρα μαζί και να είσαι τσακωμένος. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δύο αναφέρεται.

Η ίδια δεν είπε πως έχει απομακρυνθεί από τον Άρη επειδή είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Οπότε τώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά; Γενικότερα από την μέρα που μπήκε ο Άρης, είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Αυτή πριν από λίγες μέρες είπε πως απομακρύνθηκε γιατί δεν… Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθεί ή θες να κάνετε παρέα;», είπε σε έντονο ύφος η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης