Ζώδια Σήμερα 5/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τα συναισθήματα είναι άμεσα και έντονα. Τα πράγματα φαίνονται πιο επείγοντα με αυτή διέλευση. Νωρίς σήμερα πρόσεξε για ανυπομονησία και αντιδραστικότητα. Ευτυχώς είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς αυτές τις τάσεις όσο προχωρά η μέρα. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεσαι σε ένα μακροπρόθεσμο κύκλο που είναι εξαιρετικός για να χτίσεις γερές βάσεις που θα σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τη δουλειά σου.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα στη χαλάρωση, την ανανέωση και την επαναφόρτιση. Σήμερα αποσπάται εύκολα η προσοχή σου, αλλά με υπομονή η μέρα διαμορφώνεται έτσι ώστε να είναι καλή για να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου. Η τοποθέτηση κάποιων βασικών δομών μπορεί να είναι το κλειδί για να απελευθερωθείς από παλιά, αρνητικά μοτίβα. Προγραμμάτισε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι
Παρακολούθησε την τάση σου το να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις είναι έντονη νωρίς το πρωί. Είσαι καλή μεσολαβήτρια και οι άλλοι θα μπορούσαν να σε δούνε ως σταθεροποιητική δύναμη. Χτίζεις ισχυρότερους δεσμούς και απολαμβάνεις το να συνεισφέρεις. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη τη μέρα το κίνητρο να προσεγγίζεις, να συνδέεσαι ή να μοιράζεσαι είναι υψηλό κι αυτό ωφελεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις ευθύνες σου τόσο προς τον εαυτό σου, όσο και προς τους άλλους. Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις λίγο μπερδεμένη με τις τετράγωνες όψεις της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Άρη. Κάποιος θα μπορούσε να είναι πεισματάρης ή ανυποχώρητος όμως καλείσαι να τον αντιμετωπίσεις με υπομονή. Εάν αυτός είναι ο ερωτικός σύντροφός σου κράτησε χαμηλούς τους τόνους. Εάν είσαι μόνη, νέοι άνθρωποι αρχίζουν να σου κινούν το ενδιαφέρον.

Λέων
Η Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα ενισχύει το πνεύμα σου. Αν και εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σου προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Αισθάνεσαι παθιασμένη με τις πεποιθήσεις σου, αλλά ίσως οι άλλοι να μην σου δίνουν τη σημασία που πρέπει. Όσο προχωρά η μέρα γίνεσαι πιο υπομονετική και αυτό βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζεις τα πράγματα περισσότερο συναισθηματικά. Νωρίς το πρωί τα μεικτά σήματα είναι δύσκολο να διαβαστούν και η υπερβολική προσπάθεια κατανόησής τους μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερα ζητήματα. Έχεις υποστήριξη στα εργασιακά και ελκύεσαι από δραστηριότητες που απορροφούν ή ψυχαγωγούν και η επιδίωξη στόχων εργασίας ή υγείας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον καθώς δέχεσαι την εύνοια της Αφροδίτης.

Ζυγός
Νωρίς σήμερα ενώ μπορεί εύκολα να νιώσεις προσβεβλημένη ή απογοητευμένη, οι εντάσεις θα αποδειχθεί ότι σε βοηθάνε να βελτιωθείς. Με τη Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα μπορεί να δεις γρήγορα την άλλη πλευρά μιας κατάστασης και να αναζητήσεις τρόπους για να ισορροπήσεις τη ζωή σου ή κάποια ανατροφοδότηση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει σταθερότητα και αν είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να επικεντρωθείς στα μικρά πράγματα. Νωρίς σήμερα επίσης οι περισπασμοί μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια νευρική ενέργεια. Καθώς οι ώρες προχωρούν είναι πιο φυσικό να ρυθμίζεις τον εαυτό σου και να ωφελείται η παραγωγικότητα και η διάθεσή σου. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στον αγαπημένο έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, ουσιαστικές επικοινωνίες και ευχάριστες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου. Παρόλο που είναι μια γλυκιά διέλευση η Σελήνη συνδέεται με τον Κρόνο συμβάλλοντας σε μια ισχυρότερη αίσθηση και αγάπη για τη δομή, την τάξη και την αυτοπειθαρχία. Σήμερα νιώθεις καλά που προσθέτεις λίγη περισσότερη οργάνωση στις υποθέσεις σου. Συναισθηματικά οτιδήποτε ενισχύει τα αισθήματα ασφάλειας συμβάλει στην ευτυχία σου.

Αιγόκερος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα πρέπει να ελέγξεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση εάν οι απαιτήσεις παρεμβαίνουν στα προσωπικά σχέδια ή στα αισθήματα ανεξαρτησίας σου. Καθώς η μέρα προχωρά βρίσκεις πιο εύκολο να βάλεις τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Έχεις ισχυρότερη ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια σήμερα και τίποτα δεν θα σε ευχαριστούσε περισσότερο από το να ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι στους άλλους.

Υδροχόος
Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως περιορισμένη όταν εκφράζεσαι, ωστόσο έχεις έντονη επιθυμία να επικοινωνήσεις. Πρόσεξε την ανυπομονησία και τα μυστικά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου διεγείροντας την ανάγκη σου για ελαφριές και εύκολες ανταλλαγές. Είναι μια καλή στιγμή για να χειριστείς θέματα που έχεις βάλει στο ράφι ή που απαιτούν μια σταθερή, πρακτική και εστιασμένη νοοτροπία. Οι συμβουλές φίλων κυρίως αν αυτές αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή είναι χρήσιμες.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και μπορεί να σταθεροποιήσει τα συναισθήματά σου. Ωστόσο είναι πολύ εύκολο να πάρεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση. Αν επιβραδύνεις τα πράγματα ώστε να τα κάνεις πιο σωστά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις τα συναισθήματα λίγο στην άκρη για να αντιμετωπίσεις καλύτερα πρακτικά καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης