Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να του “κάτσω” για να κάνω δική μου εκπομπή»

Η Τζούλια Νόβα, σε συνέντευξη της στο ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.

Όπως εξομολογήθηκε, της είπαν πως για να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση, θα πρέπει να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον χορηγό.

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε «για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», είπε η Τζούλια Νόβα.

«Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα «αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο». Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης