Άννα Βίσση: Μιλάει για την ηλικία της, τα μπότοξ και τις δίαιτες που έχει κάνει

Η Άννα Βίσση μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” και τη Χριστίνα Πολίτη και αποκάλυψε τις δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν, τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για την ηλικία της.

Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση.

Μικρή έκανα κάτι δίαιτες με ρύζι και παξιμάδι, έγινα έως και βουλιμική. Βλακείες.

Μας πυροβολεί το σύστημα αλλά πρέπει να αντιστεκόμαστε γνωρίζοντας και διαβάζοντας για τη σωστή διατροφή. Δεν πρέπει να τιμωρούμε τον εαυτό μας. Το φαγητό είναι απόλαυση. “Σεξ, φαγητό και το χόμπι σου”, το τρίπτυχο της επιτυχίας».

«Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου.

Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. 

Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες».

Διαβάστε επίσης