Αναστασία Δημητρά: Ποιά είναι η 18χρονη που έχει τρελάνει το Tik Tok με τις “Αμαρτίες” της;

Η 18χρονη Αναστασία Δημητρά έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο και όχι άδικα, αφού το τραγούδι της “Αμαρτίες” έχει γίνει viral στο Tik Tok μέσα σε λίγες μέρες, αφού έχει ξεπεράσει σε προβολές τα 5 εκατομμύρια.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα άκρως δυναμικό κινηματογραφικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Ένα βίντεο κλιπ μέσα από το οποίο η Αναστασία προβαίνει σε μια σπουδαία και συγκινητική κίνηση, στηρίζοντας το κίνημα #MeToo και περνώντας το μήνυμα ότι «η κακοποίηση είναι έγκλημα, όχι δικαιολογία».

Η 18χρονη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The2NightShow” και μας βοήθησε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

«Ήρθα από τα Μέγαρα, το τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», εξήγησε η Αναστασία στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα», ανέφερε επίσης.

«Όταν ήμουν στη Γ’ Λυκείο δεν είχα κάτσει ποτέ να διαβάσω σοβαρά και είχα πολύ άγχος με το τι θα κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, δεν μπορεί να ακολουθήσει τίποτα άλλο γιατί θα νιώθει μισός. Είναι κάτι που αγαπώ η μουσική και το κάνω στο 100%», είπε για το σχολείο της.

Η Αναστασία Δημητρά μίλησε ακόμη και για τις αγαπημένες της τραγουδίστριες αναφέροντας τη Γλυκερία, τονίζοντας: «Υπάρχουν  τραγούδια που όταν τα τραγουδάω βουρκώνω».

Διαβάστε επίσης